tisdag 9 februari 2010

Ohly & Afa

Elisabeth Höglund har fått sparken från TV igen. Kommunistjournalisterna där tyckte väl hon var för frispråkig. Men det var inte det jag skulle skriva om, utan om Ohly & Afa. Om Mona Sahlin blir statsminister innebär det att kommunister, det vill säga Vänsterpartiet, tar plats i en regering för första gången någonsin.

Det blir en inkompetent regering, de rödgrönas ekonomiska teorier går ut på att såga av den gren vi sitter på. Mer statlig inblandning i näringsliv och familjeliv. Mer invandring. I utrikespolitiken gillar vänstern talibaner mer än amerikaner. Och inte minst, en regering som vore livsfarlig för vår frihet och demokrati:

Tillsammans med terrornätverket AFA har Vänsterpartiet deltagit i otaliga demonstrationer. De har också tillsammans saboterat torgmöten anordnade av meningsmotståndare.

Men inte heller Socialdemokraterna är oskyldiga. Till exempel har de anställt en före detta AFA-huligan som mediechef. Han ska jobba med valstrategier kring sociala medier. Tidigare har han krossat bankfönster, är det sossarnas nya valstrategi månntro?

En av vänsterledaren Ohlys uttalade favoriter är den invandringsentusiastiske och antisemitiske bloggaren Jinge, bland annat beryktad för sitt hot mot konstnären Lars Vilks. Efter att ha tecknat Muhammed som rondellhund hade Vilks fått ett pris på sitt huvud av fanatiska muhammedaner.


Uppdatering: AFA har gått igång igen, denna gång var det nationaldemokrater som överfölls efter att ha haft ett bokbord på en skola i Värmdö. Det var ditresta "anti"fascistiska aktivister som inte gick på skolan som attackerade. Gnistan kan ha varit att en nationaldemokrat fotograferat en av aktivisterna. Skolans personal övertalade nationaldemokraterna att tömma sina kameror på bilder. Är det inte olagligt att göra så?

Det intressanta i sammanhanget är inte nationaldemokraternas tveksamma ideologi, utan vänstervåldet. Jag kan inte förstå varför våld från kommunister och islamister ska beskyddas med "antirasism" som svepskäl. Vi nordbor är inte rasister. Det ligger något lurt bakom.

Läs om överfallet på bloggaren i Århus som fotograferade en Afa-demonstration:

Bekämpa det röd-fascistiska våldet på våra gator, justitieministern

8 kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

Abdul alHazred, vi är flera skribenter på denna bloggen så då är vi väl barnsliga allesammans. Jag, UltraV, valde att plocka bort din kommentar eftersom du inte vill diskutera seriöst utan att förlöjliga bloggen i din kommentar.

Lars Ohly har som vänsterpartiets ledare uttryckt att han är kommunist (2004- 2006)och partiet hade ingående samtal med honom om detta eftersom man undrade hur djupa hans kommunistsympatier var. 1990 ändrade vänsterpartiet sitt namn till just vänsterpartiet.

Jag vet att det finns många kommunister från Mellanöstern här i Sverige eftersom kommunismen inte är särskilt omtyckt därnere. Jag vet inte hur länge du bott här, men att döma av ditt namn så förmodar jag att du är bördig på annat håll.

Anonym sa...

Såvitt jag vet så har Ohly redan ett jobb så jobbintervju var väl lite tendetiöst att kalla det. Sen så har ju vår nuvarande utrikesminister affärer med såväl rysk maffia och KGB och storföretag som Lundin oil för att inte tala om alla kriminella och fd nynazister som exempelvis nu är profiler inom SD.

Tycker det är löjligt att fokusera på sånt istället för sakfrågorna.

Hälsningar
Helene Olofsson

Knute sa...

Helene Olofsson, är inte Vänsterpartiets deltagande i gatuvåldet en sakfråga?

Det finns INGA kriminella och fd nynazister i SD kan jag påstå med samma rätt. Kom med argument i stället för demagogi.

Anonym sa...

Så länge som vi aldrig provat vänsterpartiet eller sverigedemokraterna så vet vi inte heller hur de är i en riksdag eller regering. Båda sidorna har gemensamma tankar om Sverige och vi som bor här och då menar jag goda tankar.
Det finns definitivt ingen anledning till att döma någon i förskott utan att ha sett om det finns mera verkstad än prat och därför borde de prövas innan vi väljer att smutskasta den ene eller andre. Det vi däremot vet och har erfarenhet utav är de andra partiernaoch en hel del av de erfarenheterna räcker gott och väl för att bilda oss en uppfattning om såväl socialdemokraterna som alliansen.

Schack sa...

Tanken på Vänsterpartiet som högsta höns i regeringen är minst sagt ruggig, men jag känner faktiskt ännu större oro över SD med sina nära kontakter till Nationaldemokaterna.

Illwill sa...

Shack, ehum...tror du bör kolla upp det där. Ponera att du är med i en shackklubb, och du blir utsparkad därifrån för att de tycker du har för extrema åsikter om spelet. Skulle du då tycka om din gamla klubb och ha "nära kontakter" med dem?

Vad Abdullah har att säga om Sverige struntar jag i, hans åsikter räknas inte då han inte är svensk. Vårt land, vi bestämmer.

Emelie sa...

Så om jag kallar mig ultrakapitalist igår, så är jag fortfarande det idag alltså?

Sven sa...

Emelie

Folk ändrar inte åsikter över en natt om inte något gigantiskt har hänt över natten.

I de flesta fall ändrar folk sin officiella åsikt eftersom deras egentliga åsikt inte går hem längre.

Skicka en kommentar