onsdag 17 februari 2010

"Svininfluensagate"

Masspsykosen omkring massvaccinationen var ett socialistiskt påfund. "Inte duger det att de som är i arbetsför ålder ligger sjuka i två veckor. Det blir dyrt för skattebetalarna." Resonemanget avslöjar faran med socialistisk sjukvård. Du ägs av staten, rökning förbjuden, sju brödskivor om dagen.

Trycket på arbetsplatserna var enormt, de som inte ville vaccinera sig blev utmobbade. Och det var sossarna som låg bakom att vaccineringen var gratis.

Det är som med klimatfrågan, Sverige tar på sig större uppgifter än det krävs. Epidemin gick över även i de länder som inte vaccinerade lika plikttroget.

Läs mer: Det verkligt orwellska är inte övervakningen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Cochrane studien handlade om äldre personer och säsongsinfluensa . I Sverige vaccinerades inte äldre personer mot svininfluensa.

surpelle sa...

Självklart har vaccinet effekt. Fråga dom som äger aktier i läkemedelsbolagen, det lär vara där effekten verkligen syns har jag hört.

Anonym sa...

Korrektion på kommentaren: Sverige vaccinerade visst äldre mot svininfluensa, mot slutet av vaccinationsperioden, jag jobbar på äldreboende så jag är ögonvittne. Vi hade två sprutor till alla medborgare (men många äldre var där tidigt på hösten på vårdcentralerna med och försökte få vaccinet eftersom det var en sådan fruktansvärd rädsla i samhället upphausad av myndigheter och media under några veckor, min mormor vågade knappt gå till konsum innan hon fått vaccinet.)Och visst handlar det om olika influensor, men det kanske säger en del om att influensa överhuvudtaget är ineffektivt att vaccinera emot (mässling däremot t.ex. kan man direkt se samband med vaccinationstäckningen)eller hur skall man förklara att Polen klarade sig så bra helt utan svinifluensavaccin, Schweiz där 90% tackade nej, eller Danmark där bara riskgrupper vaccinerades? Kejsarens nya kläder! /anonym sköterska

Skicka en kommentar