tisdag 23 februari 2010

Mediamaktmissbrukare

Danmarks försvarsminister Sören Gade avgår. Men egentligen är det andra som borde straffas för att försvarshemligheter läckt till pressen, och att pressen i sin tur offentliggjort dem.

Bland annat handlar det om att det läckte ut att en trupp jägarsoldater skulle skickas till Irak. Soldaternas säkerhet äventyrades, och samtidigt underminerades politikernas arbete. Journalisten Tantholt bröt medvetet mot journalistisk praxis om att läckor inte får skada landet. Motivet var förmodligen att göra propaganda mot kriget och med hjälp av en sensation demonstrera den journalistiska politiska makten.

Då var det Irak, nu är det Afghanistan. Våra femtekolonnare ligger säkert på lur och vill avslöja försvarshemligheter, i sin heliga mission att få hem våra soldater. Risken finns att förrädarna bidrar till att de kommer i svarta liksäckar i stället.

Talibaner och al-Qaida är farliga fiender vilket återigen bevisas av det förhindrade attentatsförsöket mot New Yorks tunnelbana. Eftergivenhetens apostlar tar fel om de inbillar sig att vi i Sverige kommer att bli förskonade. Det är bara att sätta sig in vad islams jihad går ut på för att förstå det.

Israel är en nagel i ögat på den islamiska världen. En syndabock för alla dess problem. Hamasledaren Mahmud al-Mabhuh som blev mördad i Dubai var en spindel i nätet i smugglingen av raketer från Iran till Gaza... läs mer >>

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är inte alls orimligt att tro att talibanernas och Al Qaidas medlöpare i Sverige "beställer", d.v.s. i samförstånd planerar, attacker mot svenska soldater så att de inträffar vid opinionsmässigt lämpliga tillfällen. I så fall begick de ett misstag nu senast. Opinionen för fortsatt svenskt stöd till Afghanistan stärktes istället av morden på de svenska soldaterna.

(Vänstern skulle förstås säga att soldaterna stupade, men det var ju aldrig fråga om någon strid. De mördades på nära håll av en taliban som hade infiltrerat den afghanska polisen, vilket är ett brott mot Genève-konventionen. Naturligtvis bör vi inte förvänta oss att talibanerna ska följa Genève-konventionen, men det innebär också att vi inte ska låta dem använda konventionen som ett skydd för sig själva. Sverige bör alltså inte ta några talibanfångar.)

Lelle sa...

Som jag ser det är hatet mot Israel ett bevis för att man är emot Gud.

Lika lite som man kan älska Gud och hata hans ord kan man älska Gud och hata Israel. Det har inget att göra med att Israel precis som alla andra nationer har gjort fel ibland.

Därför är de thelt naturligt att ateistiska vänstermänniskor också kritiserar Israel.

Skicka en kommentar