tisdag 23 februari 2010

Vilken religion har denne man?

Obamas tidigare andlige rådgivare pastor Wright's hatpredikningar mot USA liknar mer de man hör i en moské i Saudiarabien än de man vanligen hör i en kyrka i det amerikanska bibelbältet.

Islamisterna är överens med Wright om att 11/09 var ett välförtjänt straff för allt ont som USA har gjort världen. Man kan anta att också Obama har sådana åsikter, annars hade han inte haft Wright som förebild och valt att bli medlem i hans kyrka.

Elfte september var inte en hämnd utan ett led i islamisternas evinnerliga jihad. USA gick ju in i Afghanistan och Irak efteråt.

11 september 2001 skulle möjligen kunna ses som en hämnd för det första Gulfkriget mot Saddam Hussein 1990-91. Men i övrigt var amerikanerna bussiga och hjälpte islamisterna mot ryssarna i Afghanistan och mot serberna i Kosovo.

Vietnamkriget och USA:s politik i Latinamerika drabbade inga muslimer. Däremot gav det upphov till en kommunistisk väckelse i Väst. Obama är en typisk representant för dessa tredje-världen-romantiker som vill sälja ut vår fred och frihet.

Läs mer: Tvåstatslösning dålig idé

9 kommentarer:

A sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

A, om du kunde ha låtit bli att komma med en onödig gliring hade din kommentar blivit publicerad.

Det verkar som du läser dåligt innantill och läser in saker som inte står i inlägget.

Unknown sa...

Man får ju vara tacksam att Obama har viktigare saker att bry hjärnan med än att krusa bibelfixerade med rännande i kyrkor. Var tog svälten/hemlösa i usa vägen för att inte tala om alla som inte ens kan få sjukvård då de saknar sjukförsäkring? Obamas förslag till allmän sjukförsäkring har bibelhögern Republikanerna våldsamt protesterat mot med "Jag betalar för mina sjukdommar och tänker inte betala för dina.." Kristen människokärlek i dess mest förljugna absurdna högerkristna prydno.. :(

Knute sa...

Lars-Åke, Obamas förslag handlar inte om allmän sjukförsäkring utan om att knäcka försäkringsbolagen och socialisera sjukvården. Det är en missuppfattning att tro att fattiga amerikaner inte kan får gratis sjukvård.

"Hela den här debatten om sjukvården i USA handlar INTE om förbättrad sjukvård eller om tillgången till den, och fortfarande har inte alla i USA förstått det, eller vill vara ärliga om det som pågår. Det verkar som en del i Sverige inte heller har fattat det.

Om det verkligen handlade om sjukvård skulle man kunna ge en privatläkare och sjuksköterska för resten av livet, till var och en av de sk. oförsäkrade och det skulle bli mycket billigare än vad man nu föreslår.
Det handlar i stället om makt och Obamas prestige som signatur."

http://everykindapeople.blogspot.com/2009/12/vad-det-egentligen-handlar-om.html

"Det finns två sorters försäkringar. De som organiseras genom staten. Medicare, federal för folk över 65, Medicaid baserat på inkomst för de som är fattiga och Tricare för aktiva militärer och veteraner.
Den andra delen är privata försäkringsbolag. Enskilda individer har ett kontrakt med ett försäkringsbolag som i sin tur betalar sjukvårdspersonal. Premierna blir lägre om man väljer att betala en extra summa för varje läkarbesök.
Vissa av våra vänner har ingen försäkring utan betalar läkare kontant vid behov.
De flesta arbetsplatser har kontrakt med bolag och betalar en del av försäkringen som en förmån för sina anställda. En anställd kan inkludera i sin försäkring "beroende" familjemedlemmar (man, barn, föräldrar).
-------
Regeringen har lagt sig i försäkringsindustrin och reglerat så att det blir onödigt dyrt. Man har bestämt att alla människor måste täckas av samma sorts försäkring även om de inte vill/behöver viss försäkring. Män är alltså försäkrade för havandeskap, bröstcancer, livmoderscancer osv...
Som jag nämnde tidigare är jag försäkrad för allt som har med graviditet att göra fast jag inte kan få fler barn. Jag är också försäkrad för missbruk trots att jag inte riskerar det.
Om detta egentligen handlade om att förbilliga försäkringar kunde man ändra på det. Man kunde också tillåta att folk ansöker om försäkring hos bolag i en annan stat vilket man inte kan nu. Det skulle öka konkurrensen och förbilliga.
Man skulle också kunna tillåta att folk med samma inställning/behov kunde bilda grupper och ansöka tillsammans, det kan man inte nu.
Att låta den som är anställd äga sin försäkring i stället för att som nu, den ägs av företaget man jobbar för. Det innebär att man inte kan ta den med sig om man byter jobb eller blir arbetslös. Man kan inte heller göra avdrag på skatten för premien man betalar, så som företaget kan göra.
En annan stor sak är felbehandlingsåtal. Läkare betalar enorma summor i egna försäkringar för att täcka eventuella åtal. De känner sig också tvingade att beordra tester, röntgen och behandlingar som de anser onödiga bara för att gardera sig ifall något händer, vilket gör behandlingen dyrbarare.
Vissa enormt duktiga specialister törs inte utföra svåra, unika operationer där oddsen är emot dem eftersom det kan leda till åtal.
-----
De siffror man strör omkring sig angående "oförsäkrade"omfattar tex. 12 miljoner illegala som även om de är här utan tillåtelse får vård som det är nu och föder sina barn på amerikanska sjukhus vilket gör barnet till medborgare.
Det finns många som inte bryr sig om hur de lever och inte heller bryr sig om att ansöka om Midicaid, som de är berättigade till.
Många unga anser sig odödliga och väljer att lägga pengarna på festande, mobiltelefoner och avbetalning på nya bilar i stället för försäkring och så går de till Akuten om det kniper."

http://everykindapeople.blogspot.com/2009/12/rattigheter-och-skyldigheter.html

Knute sa...

President Obamas favoritpastor har liksom Obama själv tidigare varit muslim.

http://infidelsarecool.com/2008/04/07/jeremiah-wright-former-muslim/

"Det är anmärkningsvärt. Jag känner till alla dessa historier om före detta muslimer som berättar hur farligt och svårt det är att bli en avfälling från islam. Men Obama och hans pastor har inga sådana problem alls. De är till och med vänner med radikala muslimer och trycker till och med Hamas manifest i sin egen kyrkliga tidning. Obama är till och med mycket populär hos muslimer. Detta är fantastiskt! Eller Taqiyya?" (= lögn, bedrägeri, förställning)

http://kleinverzet.blogspot.com/2008/04/obamas-pastor-jeremiah-wright-former.html

Christer sa...

Om man som Obama vid ett flertal tillfällen setts göra "the devils sign", en hälsning mellan de som dyrkar satan, så kan man omöjligtvis vara kristen. Det finns många olika träffar på Google om man söker på devils sign och Obama (och även många andra USA-presidenter och politiker).

http://rex84.ipbfree.com/index.php?s=12bc935ee6fc3225485f8d194078ac59&showtopic=1662&st=0&#entry3745

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Obama är mussla. Svårt att bevisa kanske men å andra sidan finns det gott om indicier för att så ligger det till.

Vivian sa...

Det liknar alltså en från pridefestivalen, vilket utesluter Islam ... kanske:-).

Knute sa...

Apostasy killing of former Muslims could become widespread in the United States if the U.S. government and Americans don’t “wake up,” a panel of three former Muslims said on Capitol Hill Thursday.

“A fatwa of death can be issued from any country,” Darwish said, citing the 2008 handing down from the Middle East by Al Qaeda of a fatwa on Dutch parliament member Geert Wilders for an “insulting” film Wilders made about the Koran. “Fatwas are issued on Arab T.V. on a regular basis…. And these fatwas are following us right here in America. Why we are sleeping and not making a big deal about that is beyond me.”

It is MURDER plain and simple. Neither Islam nor any other group has the right to dictate terms of belief to ANYONE against their will.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/02/why-are-we-sleeping.html#readfurther

Skicka en kommentar