måndag 8 februari 2010

Trolovning med GadaffiBörjan på sista steget i ett mera handgripligt islamiskt övertagande av Sverige? Någon gång i förra veckan såg vi i svensk TV hur handelsminister Ewa Björling tog närkontakt med ingen mindre än Libyens förhärdade diktator, Gadaffi...

läs vidare >>

2 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det muslimska övertagandet kan i princip komma i vilket ögonblick som helst. Det svenska försvaret existerar som bekant inte längre. Polis, politik, juridik, lärosäten är redan infiltrerade av muslimer och det är dom som bestämmer. Sannolikt är även SÄPO under muslimsk kontroll för att inte tala om FRA. Dom vet redan vilka som skall gripas och inte gripas vid maktövertagandet. Vanliga svenskar äger inte handeld-vapen, bara jägare och dom är få. Däremot har muslimerna gott om vapen, även tunga vapen, det har vi sett vi tillslag mot dessa kriminella nätverk. Dessutom betraktar jag dom skäggiga barnen som sleeper cells, fullt utbildade mujahedeen. Terrorn mot oss otrogna kommer att tas till en helt ny nivå vid övertagandet. Syftet kommer vara att skrämma dom dumma fega svenskarna till underkastelse med våld och död.

Ann-Marie sa...

Tyvärr är jag rädd för att Robin har rätt i det han skriver. Det ser ju verkligen inte bättre ut med tanke på vad som händer i Sverige dagligen.

Skicka en kommentar