fredag 26 februari 2010

Ett pinsamt slag mot yttrandefriheten

Tidningen Politiken har bett om ursäkt för den kränkning som tidningens publicering av karikatyrbilderna av Muhammed orsakade muslimer 2008.
Förlikningen har nåtts mellan tidningen och åtta organisationer som representerar närmare 95 000 muslimer. Deras saudiske advokat säger sig vara nöjd.

Läs vidare >>

4 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Fegisar! Nu har Holger Danske också utvecklat gummirygg tydligen. :(

Anonym sa...

Självklart rätt att be om ursäkt. Tänk efter: om jag råkar säga något som min granne i huset bredvid tar mycket illa vid sig av, så är det väl självklart att jag ber om ursäkt. Inte kan jag komma och säga "jag får säga vad jag vill, vi har yttrandefrihet i det här landet". Visst har vi yttrandefrihet, men det är inte en anledning att bete sig som en tölp.

Sune Svensson

Knute sa...

Sune Svensson, det finns ingen anledning att be om dessa människor om ursäkt. De använder sin "kränkthet" som förevändning att flytta fram sina positioner och tvinga oss att godta islam, som är en horribel lära i strid med våra värderingar och lagar. Vi måste förlöjliga deras pedofet och få dem att skämmas för sina krav på att det skulle vara något "heligt" med kvinnoförtryck och dödsstraff för apostasi med mera.

Knute sa...

Ud med Tøger!

Vedrørende Thøger Seidenfadens rystende knæfald. Tag hans pressemeddelelse og udskift alle ord om arabere og muslimer med ordet nazister. Så er der ikke mere at tilføje. Som Winston Churchill så præcist sagde: ”En forsoningspolitiker er en mand, som bliver ved med at fodre krokodillen i håb om, at han bliver ædt sidst.” Hvor længe vil Politikens bestyrelse tåle en så ynkelig chefredaktør, som stikker ytringsfriheden og dansk udenrigspolitik en kniv i ryggen?

http://spydet.blogspot.com/2010/02/ud-med-tger.html

Skicka en kommentar