onsdag 17 februari 2010

I Danmark ska minimistraffet för våldtäkt fördubblasFörra året anmäldes 418 våldtäkter till den danska polisen. I Sverige var det närmare 6000 våldtäkter, och straffen mildare. I Danmark blir minimistraffet fem år.

I nästan vartannat anmält våldtäktsfall i Sverige läggs utredningen ned. Kan det förklara den stora skillnaden mellan länderna? Att man lägger locket på i Sverige, sopar under mattan?

Det har knappast med stadsplanering att göra, utan med de människor som rör sig mellan husen. Kanske man har bättre koll på dem i Danmark och myndigheterna är mer på hugget.

Detta har jag hört, sett och läst: När flickorna går på diskotek i Köpenhamn går de i flock. Om de skulle bli antastade av någon framfusig invandrarkille som inte respekterar ett nej försvarar de varandra. De vet att de danska killarna av olika skäl inte vågar ingripa. De danska killarna går nämligen till skillnad från invandrarkillarna inte i flock.

Läs mer här: Tillfredsställande mångkultur?

4 kommentarer:

Knute sa...

”För första gången i mitt liv såg jag någon sitta på en parkbänk och hångla med en tjej. Jag fick illusionen, att här i Sverige är det bara att gå runt och pippa var man vill”.
Al-Suhairy aka Alexandramannen

"Genom att gömma sig bakom täcknamnet ”Alexandra” och locka med löften om modelljobb och snabba pengar lyckades al Suhairy pressa minst 58 flickor att posera nakna och utföra olika typer av sexuella tjänster åt honom. Alla var unga, flera av dem under femton år. I april 2007 dömdes Suhairy till elva års fängelse och livstids utvisning för bland annat våldtäkt och sexuellt tvång."

http://sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/kultur_bocker/bokrecensioner/article305036/Alexandramannen---en-berattelse-om-var-tids-storsta-natsexharva.html

http://allahuakbar.se/wordpress/?p=5457

Anonym sa...

Och det ska han nu försöka inkassera 100.000 kronor för av våra svensk skattebetalares pengar.

From Sweden with Grief sa...

Denna syn på väst och sexualitet lärs ut av imamer, politiker och andra makthavare i muslimska länder. De lär sig från barnsben att väst är omoraliskt, där kvinnor är horor och går nakna och är tygellösa. Givetvis är muslimska kvinnor moraliska och goda. Om de sköter sig vill säga.

Man använder numera också den sexualiserade reklamen i väst som ett argument för hur vi kvinnor är och hur västerlandets moral är. Nu är jag ju feminist, så jag gillar inte denna reklam heller, men faktum kvarstår, de flesta kvinnor ser inte ut och beter sig inte som kvinnorna i reklamen gör.

Det finns inte det kravet på nakenhet och avkläddhet i vardag och helg i väst motsvarande det krav muslimska kvinnor har på sig att klä på sig så mycket som möjligt. Vi svenska kvinnor är inte horor för att vi kan gå utanför dörren utan manligt sällskap eller dra på oss en säck så vi inte ska fresta mannen.

Dessutom säger muslimska kvinnor själva ( både i Sverige och i muslimska länder) att magdansen och slöjdansen är till för att fresta männen och att anspela på sexualitet. Så visst finns muslimsk omoral också isåfall.

Men, som sagt, de muslimska makthavarna hjärntvättar sitt folk och sprider fantasier om oss och i synnerhet om oss kvinnor.

From Sweden with Grief sa...

'eller slipper dra på oss en säck', ska det stå

Skicka en kommentar