lördag 27 februari 2010

Södertälje: nolltolerans för islam

Muslimer flyr Södertälje efter hot. "Vi har bott i en liten ort i Skåne och i andra delar av Sverige, men aldrig har vi mötts av sådan rasism som här. Svenskar och andra grupper har det aldrig varit problem med, men här skriker syrianerna “muslim­jävlar” och “jävla Muhammed och bin Ladin” efter oss, säger Ali, som gett upp."

Naturligtvis finns det ingen anledning att försvara busar som trakasserar folk i Södertälje, men det är intressant att läsa kommentarerna i LT, här är en 25 nov 2008 16:58:

"Nu ska alla svenskar plötsligt tycka synd om alla muslimer, åh stackars muslimer de är förtryckta, åh vi måste göra något mot den assyriska folkgruppen. Svensk media rapporterar ingenting om vad muslimerna gör mot de kristna i Mellanöstern med bombade kyrkor och kristna som mördas och förföljs och drivs ut från sin mark som muslimerna är skyldiga till, men detta mitt kära folk ignoreras helt av svenskarna.

Säg mig vilket muslimskt land har demokrati och frihet och respekt för sina minoriteter??? De allra flesta kristna irakier som flyr till Sverige vet att enbart Södertälje är vi välkomna till men om jag vore muslim så skulle jag välja Malmö eller Rinkeby eller Tensta.

När mina kristna bröder och systrar mördas i Irak i Turkiet i Libanon tror ni då att jag ska gilla muslimer och ta dem i hand, glöm det aldrig i livet. Den dagen Mellanösterns alla muslimska länder ber om förlåtelse för allt ont de åsamkat de kristna och erkänner folkmordet och välkomnar oss tillbaka och garanterar beskydd av de kristna."

NM, kommentar 23: "Jämför med om andra världskriget nyss inträffat. I ett Södertälje bor det bara judar, men en nazist före detta soldat flyttar in. Självklart blir han trakasserad."

Kommentar 45: "Det bästa vore därför om ... avhoppade muslimer från Mellanöstern ... tog avstånd från islam. Det skulle tydligare visa att alla är på samma sida; offer för samma intoleranta hatiska ideologi. Därmed skulle motiven till den här typen av attacker försvinna."

Nu säger säkert någon att i så fall hade Reepalu lika rätt när han krävde av judarna i muslimtäta Malmö att ta avstånd från "sionism" och Gazakrig. Och att det skulle vara förståeligt att de stackars palestina-araberna ger sig på oskyldiga judar. Men det finns inga proportioner i en sådan jämförelse. Sionism är inget annat än judarnas rätt till sitt land och rätt till att försvara det. Går inte att jämföra med folkmordet på de kristna i Mellanöstern som krävt miljontals liv.

Jag erkänner villigt att jag är partisk. Islamonazismen är en satanisk dödskult och all mänsklighets kollektiva fiende, dess moral är okristlig och ond och vi bör inte tillåta att den smyger sig in i vårt land förklädd som "religion".

9 kommentarer:

Stor Turken sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Storturkens kommentar bekräftade på ett obehagligt sätt ovanstående rader om islam.

LP sa...

Jag har full förståelse för att de kristna syrianerna ogillar muslimer om de har dåliga erfarenheter från dem sedqan tidigare. Det känns också bra att man någonstans gör något konkret för att motverka islamiseringen av Sverige.

Men till syvende och sist blir jag bara trött på hela skiten. Varför i h-e skall Sverige vara skådeplats för allehanda importerade konflikter, religiösa som polistiska som etniska i en salig röra? Det finns ingen anledning!

Vad var poängen med att förstöra den relativa frid vi levde i innan vi påtvingades massinvandring av ickekompatibla kulturelement? Vi hade lite katoliker, några kommunister, lite nazzar, några judar, några buddhister, ett fåtal muslimer, ganska många kristna, liberaler, konservativa etc, men det fanns inga motsättningsproblem av den magnitud vi upplever idag. Sedan släpptes lämmeltåget in och cirkusen drog igång. Ingen har tjänat något på det.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det kanske var självaste skogsturken eller knullturken som förärade bloggen sitt besök?

Knute sa...

Sverige har fått enklaver. Rinkeby i Stockholm har övertagits av 10.000 somalier och nu ska de föräras en moské, för integrationens skull!? påstår politikerna.

Knute sa...

Den svensk-assyriske frilansjournalisten Nuri Kino har nominerats till Guldspaden, "det svenska Pulitzerpriset" för sin utredning om hur Sverige skickat tillbaka mer än 10.000 kristna och andra sårbara icke-muslimska flyktingar till Irak.

Sveriges rykte är ju att vara ett av de mest generösa länderna i att ta emot irakiska flyktingar. Men det är också beryktat för att vara ett av Europas mest islamiserade länder. Vilket de flesta kristna som flyr till Sverige vet, liksom att det enbart är Södertälje de är välkomna till. Om de får lov att stanna för det muslimifierade Migrationsverket.

Knute sa...

Kristna irakier i Södertälje har en representant som ställer upp för Sverigedemokraterna i valet och en hel del är medlemmar i SD.

"De har flytt undan muslimernas förtryck och uttryckte en viss oro över att Sverige alltmer skulle islamiseras, då Sverige ger efter mer och mer för muslimernas krav."

http://sdlandskrona.blogspot.com/2010/03/carina-herrstedt-traffade-kaldeiska.html

LP sa...

Intressant att läsa kommentarerna under artikeln som Knute länkar till strax ovan detta inlägg.

Vissa frågor ställs på sin spets. Man kan väl säga att SD:s Carina Herrstedt gav prov på ett slags pragmatiskt tänkande när hon valde att träffa de kaldeiska Irakierna. Det kanske är klokt. Åtminstone verkar det vara helt nödvändigt i dagens läge.

Fast på lång sikt kommer även detta att skapa problem. Men kanske blir dessa problem mera hanterliga och ett pris värt att betala för att bekämpa det akuta och påtagliga hotet från islam. Kanske kan mötet med dessa irakier tom ge något av det som alla PK-lobbyister talar om men som i praktiken är så sällsynt, nämligen kulturberikning. Fan vet...

Knute sa...

En person dog och 80 skadades vid ett bomddåd mot en grupp kristna studenter i Irak.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=211012

Skicka en kommentar