tisdag 9 februari 2010

"Jag har hört att islamister ber innan sina dåd"

En buss stoppade mitt i gatan i London. Sen bredde chauffören ut sin jacka som bönematta i bussens mittgång och bad högt på arabiska i fem minuter. Ingen kunde gå av eller på under hans mässande.

Sånt händer säkert ofta. Även i Norge:

I en kvart satt chauffören framför färdtjänstbussen på en parkeringsplats i Neverdal i Norge, vänd mot Mekka, för att göra sin bönestund, innan han kunde fortsätta den två mil långa turen till Glomfjord med den åldriga patienten om bord.

Då hade 92-åringen redan väntat två timmar på bilen i Bodø och suttit tre timmar i taxibussen på en tur som normalt skulle ta två timmar, skriver Avisa Nordland.

En kommentar av en läsare av tidningsartikeln: "En muslim kan vara inblandad i samhällsrelaterade saker utan att behöva vara varken självmordsbombare eller Al Qahida för den sakens skull."

Kanske det, men dessa så kallade "bönestunder" är något herrefolket använder för att etablera dominans, något som även sjuka passagerare måste inrätta sig efter.

4 kommentarer:

Ann-Marie sa...

Sin religion får man se till att sköta på sin fritid.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Sparka alla som ber på arbetstid.

Christian Westling sa...

Alla etablerade partier ser med blida ögon på sådant här.
De enda som vill motarbeta det och stoppa islamiseringen av västvärlden är Sverigedemokraterna.

Sendero sa...

Det låter som en scen ur en bisarr komedi. Kan dock tänka mig att de som satt på bussen hade lätt att hålla sig för skratt, i synnerhet som en av resenärerna (och som är rubrik på detta inlägg )påpekade: "Jag har hört att islamister ber innan sina dåd och trodde han förberedde en terrorattack". Jag hade nog sett till att evakuera bussen fortare än kvickt för säkerhets skull, men man vet ju aldrig hur man reagerar.

SD 2010 - motkraften som behövs!

Skicka en kommentar