tisdag 16 februari 2010

Karneval in DüsseldorfHeja Danmark! Den som skrattar sist... Med syftning på attentatet mot Muhammedtecknaren Kurt Westergaard. Från Snaphanen

Läs också på Snaphanens blogg om hur för första gången i västlig historia islam skall vägas och dömas i en rättssal. Åtminstone är det vad Geert Wilders hoppades. Han hade bjudit in 18 experter men domstolen godkände bara tre.

Just nu liknar det mest en häxprocess mot honom. Islamisterna får blodad tand. Om han blir dömd för hets mot folkgrupp får han likt Ayaan Hirsi Ali gå i landsflykt, för att undgå att mördas som Pim Fortuyn och Theo van Gogh. Rättegången i Holland kommer att avgöra Europas framtid.

Drottning Beatrix anlitad i rättegången mot Geert Wilders:

"Plats: Domkyrkan i Utrecht. I närvaro av drottning Beatrix undertecknade tjugotre religiösa organisationer - varav tretton var islamiska (deltagarlista nedan) - en deklaration som bekräftar tolerans, respekt och jämlikhet för alla människor.

Alla dessa människor i närvaro av Hollands drottning Beatrix uttalar i deklarationen att islam är likvärdigt med alla de judisk-kristna värderingarna. Det är en skamlig lögn. Islam delar människor i två fack, muslimer, den goda nationen, och icke-muslimer som bokstavligen enligt texterna är apor, grisar, dhimmis, bränsle för helvetet."

0 kommentarer:

Skicka en kommentar