måndag 8 februari 2010

Läsvärt på bloggen GarmAnneli på bloggen Garm resonerar intressant om araber kontra kristna araber och den religiösa rensning som pågår i Mellanöstern. Läsvärt!

Två klipp:

"Det är synnerligen otroligt att de kristna i Mellanöstern skulle ha arabiskt ursprung, eftersom det är förbjudet att lämna Islam, då är det mer troligt att den arabiska befolkningen, genom sina anfäders slavar, är befryndade med den kristna lokalbefolkningen."

"Muslimernas etniska rensning av de kristna i Judéen o Samarien, skylls på Israel. Samma etniska rensning i östra Jerusalem skylls också på Israel. Märkligt då att de kristna inte försvinner i samma takt i resten av Jerusalem och övriga Israel."

Klicka och läs:
Begreppsförvirring: Araber-kristna araber, Garm

© Copyright UltraV

3 kommentarer:

Hjalfred sa...

En smula utanför ämnet:

På Militärhögskolan i Ryssland föreläser en general om "möjliga problem med militärstrategin". Vid avslutningen av konferensen frågar han församlingen om det finns några frågor.

En officer reser sig och frågar: "Enligt er finns det ingen tvekan om att det kommer att bli ett tredje världskrig och att Ryssland bör delta?"

Generalen svarar jakande på båda frågorna. ¨

Officeren frågar då: "Vem är denna fiende?"

Generalen: "Alla tecken pekar på Kina."

Församlingen är i chock. En annan officer frågar: "General, vi har bara 150 miljoner jämfört med 1,5 miljarder kineser, kan vi vinna med de oddsen emot oss?"

Generalen: "I modern krigföring är det inte kvantiteten utan kvaliteten som gäller. Till exempel, i Mellanöstern har vi nu sett i flera krig hur 5 miljoner judar har kämpat mot 300 miljoner araber, och judarna har alltid vunnit."

Efter en liten paus tvekar officeren och frågar sedan ".... Herr General, har vi tillräckligt med judar i landet?"

From Sweden with Grief sa...

Vilken tankeväckande historia med en så bra knorr. Tackar!:)

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Haha en bra historia!

Skicka en kommentar