tisdag 16 februari 2010

"Det vackra unga paret som råkar tillhöra det klokaste partiet"

"Vi lider brist på opinionsbildare med alternativa perspektiv," skriver SvD. Men det finns hopp, nu är Jimmie Åkesson framröstad till 9:e plats bland landets opinionsbildare! Framröstad av landets ledarskribenter, debattredaktörer, krönikörer och samhällsdebattörer. Börjar de nyktra till från det multikulturella ruset?Könsapartheid finns i Saudiarabien men i mitt hjärta finns blott du. Fler kvinnor borde engagera sig i motståndet mot islamiseringen och överge den så kallade latte-liberalismen. Det kan vara värt att uppmärksamma att Dansk Folkepartis ledare heter Pia Kjärsgaard och norska Fremskrittspartiets ledare Siv Jensen. När minareterna röstades bort i Schweiz var kvinnorna de drivande.

Men visst finns det kvinnor i Sverigedemokraterna också. De behövs om partiet ska bli lika framgångsrikt som systerpartierna i broderländerna, en förutsättning för att Sverige ska kunna hålla den importerade könsapartheiden stången.

Sverigedemokraterna vågmästare? Enligt senaste opinionsmätningen kan varken den rödgröna eller den borgerliga alliansen få egen majoritet. SD behövs i politiken, se bara vad som pågår i Norge just nu, och hur välgörande det är att det finns en partiledare som Siv Jensen som törs säga ifrån. 3000 muslimer demonstrerar mot en Muhammedteckning och hotar med terrordåd i stil med 11 september 2001!
7 kommentarer:

Knute sa...

Bilden hämtad här

http://imittsverige.blogspot.com/2010/02/tva-mysiga-manniskor-har-funnit.html

och här

http://blogg.expressen.se/riksdagsrummet/entry.jsp?messid=577726

varifrån också titeln på detta blogginlägg kommer.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

I Sverige verkar det däremot vara kvinnorna som går i bräschen för islamiseeringen.

Knute sa...

Sorgligt men sant Robin. Feminismen har blivit anti-feministisk:

Feminismen är trendig och politiskt korrekt. En attityd som jagar allt hos den västerländske mannen som luktar sexism eller rasism, för det är ju inte bara kvinnorna utan även invandrare och andra minoriteter som är hans offer. Konstigt att FI inte fattar att sådant leder till fjäskande för islam och till kvinnoförtryck. De verkar tycka att det är okej för minoritetskulturer att förtrycka sina kvinnor. En logisk kullerbytta för att till varje pris få motstridiga idéer att gå ihop.

Visst behövs medkänsla men i det här fallet riktar den sig i praktiken till de förtryckande männen, och det till den milda grad att hela samhället blir paralyserat av finkänslighetens härjningar. Bombmännen kan ostört smida sina planer. Snälla feminister, gör upp med era befängda idéer om att vi är rasister när vi bara vill försvara vår kultur och ha kvar våra julgranar.

http://everykindapeople.blogspot.com/2006/12/feminismen-har-blivit-anti-feministisk.html

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Gudrun, Tiina och allt vad dom nu heter föredrar kanske att avnjuta sex "cuffade" och få pisk på stjärten?

From Sweden with Grief sa...

Sexuell sadism diskuterade vi under den lilla tid jag var med i F! Jag är glad för den tiden då jag verkligen såg F! från insidan.

Och för F! är piskningar under sex ett sätt att känna lust eller för att ens kunna känna sexuella känslor. Vi vanliga heterosexuella kvinnor kunde inte gå med på detta, men vi blev nästan nedtystade av de lesbiska kvinnorna inom F! och Tiina Rosenberg med sin queerteori.

Sadism lärs numera också ut av kommuner på prova-på-dagar där man får möta det "nya" och på universiteten på studenternas aktiviteter. Man lär numera ut på kurser på våra universitet om människans sexualitet och man får inte längre kalla våld i sex för perversitet, det är bara ett sätt att leva ut sin sexualitet. Jag talade med en överläkaren på gyn i min hemstad om det här och de möter ju skadade kvinnor, fysiskt skadade kvinnor efter sexuella handlingar. Hon är inte glad över den nya tiden sex och acceptansen för det.

Feminismen har övertagits av homorörelsen och vi andra gamla feminister får kämpa i motvind. Det finns hur mycket som helst att berätta om det.

Knute sa...

Sveriges television "går över lik" när de baktalar Sverigedemokraterna.

Svt meddelar att det är många ledamöter i olika kommuner runtom i landet hoppar av från Sd. Men ett tiotal av dem som Svt tar med i sin statistik är avlidna.

Svt överträder sitt uppdrag att vara saklig och opartisk. Tv-licensen och statsstödet till Svt måste bort.

Knute sa...

Länk till föregående:

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/karlsson/2010/02/16/att_svt_har_mage_att_kalla_min_van_birgi

Skicka en kommentar