onsdag 17 februari 2010

Dags att bryta sig ur burkan

Bild: Afghan war

Inrikes och utrikes hänger ihop. Invandring från det islamiska Mellanöstern och Nordafrika påverkar Europa mer och mer. Inför de stora demografiska sammanhangen är det mesta bara skenfäktningar.

De "positiva" demografiska, sociala och ekonomiska effekterna av invandringen har varit mycket begränsade, för att uttrycka det lite diplomatiskt.

De muslimska ledarna uttrycker sig mindre diplomatiskt och talar om ett muslimskt övertagande, till exempel Shahid Malik som tidigare var justitieminister i Storbritannien och numera degraderad till kommunminister efter att ha missbrukat kontokort à la Sahlin. Han förutspår total islamisering av Storbritannien och en muslimsk premiärminister, "om Allah vill", inom de närmaste trettio åren.

Sverigedemokraternas lösning på problemet med islamiseringen är förnuftig, nämligen att hejda den muslimska massinvandringen. Men de kommer naturligtvis inte undan utrikespolitiken. Ett par pressande problem att ta ställning till är Israel och Afghanistan. Kent Ekeroth, internationell sekreterare för Sverigedemokraterna, har tagit ställning för Israel, vilket är naturligt, därför att faller Israel så faller Europa. Det finns nog de som vill protestera mot ett sådant påstående, varsågoda, facit får ni om det sker. Det kan bli ett mycket obehagligt uppvaknande.

Afghanistan är en hetare potatis, och SD borde nog låta bli att ta i den. Men partiledaren Jimmie Åkesson säger att SD vill att Sverige drar sig ur den militära insatsen.

Sydsvenskan: "SD brukar ju vilja bekämpa islamism. Är det inte bra att slåss mot talibaner ur ert perspektiv?"

Åkesson: "Vi är ju inte i Afghanistan för att bekämpa islamism. Om man ska bekämpa islamism hade det varit bättre att bomba Teheran."

"Vill du bomba Teheran?"

"Nej, det är inget bra att hålla på med bomber. Problemet med den totalitära islamismen löses bäst biståndsvägen, genom att stödja demokrati och frihetslösningar."

Iran är spindeln i nätet. Men den militära insatsen i Afghanistan är inte förspilld. Afghanistan kan komma till nytta för att ringa in mullorna. Irak och Indiska Oceanen är ju under västlig kontroll.

Det viktiga för Sverige är att samla alla goda krafter för att få hejd på islamisering och massinvandring.

Och det viktigt att SD får fram hur farlig islam är för kvinnorna. Könsapartheid sprids från Mecka över världen. Fler kvinnor borde engagera sig i motståndet mot islam och överge den så kallade latte-liberalismen.

Läs mer: "Det vackra unga paret som råkar tillhöra det klokaste partiet"

0 kommentarer:

Skicka en kommentar