lördag 6 februari 2010

Under svarta fanor

Invandring under svarta fanor. Bilden är från Sydsvenskan

Flera hundra svartklädda barn, kvinnor och män i ett flera hundra meter långt demonstrationståg genom Malmö. Förevändningen var att fira Muhammeds dotterson Hussein. Ack ja, det var ju bara en månad sen de var ute och firade honom sist. Det de sysslar med är att markera sitt revir, 20 bussar fick backa.

Som jag skrev senast det begav sig: Det pågår uppror mot den shiamuslimska regimen i Iran, varför håller då demonstranterna i Malmö svarta fanor och ropar Allahu akbar? Varför är de här, om de är så förtjusta i sin religion? Den härskar ju oinskränkt i deras hemland. Kan de vara så att de flydde från islams förtryck, men när de kommer hit blir de plötsligt stora muslimer?

9 kommentarer:

Ann-Marie sa...

En fråga som jag ställt i många år. Om det nu är så förfärligt i väst varför ända in i glödheta stanna kvar???!! Dom åker ju på semester till sina gamla hemländer; så tydligen var det inte så hemskt som dom ville låta påskina. Om dom alla köper en enkel biljett nästa gång så slipper dom oss och vi dom och alla är glada och lyckliga.
Men, socialbidragen är ju som bekant inte lika frikostiga i MENA-länderna som dom är i väst.....

Anonym sa...

Ligger en hel del i de du säger......
Grabbar snart dax att låta skägget växa å flickor dax att bli påskkärringar hela bunten.....

Anonym sa...

Som sagt, det är tack vare den dumma svenska ignoranta attityden till världen, hade högern styrt i sverige, så hade våra gäster trivits bättre! :)

Per Nillson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Per Nilsson -

Kommentarer bör hålla sig till ämnet, och undvika tillmälen. Din kommentar bröt mot den sista av dessa regler.

From Sweden with Grief sa...

Det är märkligt att det aldrig finns något svenskt att bevara, men det finns alltid en massa olika muslimska företeelser som måste finnas i Sverige, på muslimers villkor, annars är det rasism och att man inte tillåter dem att leva under begreppet religionsfrihet.

Måste vi tolerera allt för att dessa människor kommer från svåra förhållanden? De ska inte behöva förändra något av sig själva, eftersom de har en slags automatisk skyddsklassning på grund av skälen de hade till att fly till Sverige?

Ann-Marie sa...

@ UltraV:s värld. Jag är inte så säker på att majoriteten kommer från svåra förhållanden. Ryktet om det svenska smörgåsbordet har spritt sig och alla vill ha en del av kakan. Alltför många av dom åker på semester till sina gamla länder så fort dom någonsin kan och om det vore så förfärligt där så vore det ju faktiskt inte ens aktuellt.

From Sweden with Grief sa...

Jag håller med dig A-M, men det är så de som försvarar allt muslimer tar sig för med, att de kommer från elände. Så det är graden av elände som avgör hur man får uppträda, eller vad menar människor egentligen?

Jag tror detta överklass- och medeklassmänniskor som vill komma undan och vet att Sverige är ett mer eller mindre muslimskt land. Ryktet går ju över hela världen om Sverige, så visst vet de vart de ska om de ska få ett muslimskt land framöver. Det jobbar de stenhårt på och inte så få talar öppet om att Sverige ska bli muslimskt och de ska se till att det så blir.

Sverige är den bästa muslimska staten sa muslimer förra året.

http://canuteocean.blogspot.com/2009/03/sverige-den-basta-islamiska-staten.html

http://canuteocean.blogspot.com/2009/03/muslimer-i-sverige-valjer-sharia.html

Ann-Marie sa...

Ja inte är det dom fattiga som har råd att “hosta upp” dom tiotusentals kronor som det kostar. Och som sagt, Sverige är MENA-ländernas smörgåsbord. Var så goda och kom och ta för er! Allt medan pensionerna, äldrevården och sjukvården etc försämras i en rasande takt... ja, Sverige är verkligen fantastiskt nuförtiden...

Skicka en kommentar