söndag 28 februari 2010

Fega gäng misshandlar försvarslösa kvinnor

För ett par år sedan var sex idrottsmän från Gnesta på väg till bilen för att åka hem efter en utekväll i Södertälje då de fick syn på ett 20-tal tonårskillar som stod kring en liggande tjej.

När tjejen försökte resa sig upp sparkades hon i huvudet av killarna.

När männen från Gnesta försökte avstyra misshandeln anfölls de av en hord ungdomar, vissa beväpnade med tillhyggen och knogjärn. En av männen, en 19-åring, fick okbenet avslaget och kort efter även näsbenet och trumhinnan spräckt.

De sex unga männen lyckades springa ifrån gänget. De stoppade en bil och fick skjuts till akuten. Fem av dem fick sys.

Hur det började: – Nån skrek ”jävla svennehora” åt mig. Jag svarade ”håll käften”. När Anna vaknade igen stod ambulanspersonal på knä bredvid henne.

Men det är inte ofta som det dyker upp modiga män och räddar flickor från kulturberikning av mordiska gäng.

Två flickor blev på lördagskvällen slagna och sparkade av ett större gäng på Busstorget i Jakobsberg i Stockholm, ett gäng på cirka 20 personer i åldern 13-14 år. En av flickorna blev så illa slagen att hon fördes i ambulans till sjukhus. Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt.

"Eländet tar aldrig slut, kort efter denna hemska misshandel så blev en äldre kvinna rånad och nersparkad på Tönsbergsgatan av flera gärningsmän," skriver Spikharry.

"Våldet fortsätter och ingen av dom styrande i riksdagen verkar bry sig om eländet. Nu är det valår och den makten dom kan tillskansa sig är viktigare än att lösa helvetet som fortgår i vårt land.

Vi måste få till en förändring, men det är svårt när stora delar av svenska folket inte känner till vad som händer i vårt avlånga land. Rösta fram SD till vågmästare, det är den chans vi alla måste ta tillvara på innan det är för sent."

Varifrån har misshandlarna fått sitt kvinnoförakt? I moskén? Är det mellanöstliga värderingar som de har med sig? Det är oerhört allvarligt att vi fått in dessa människor i landet. Kunde man tänka sig en sådan kille hålla upp dörren för en kvinna? Tvåtusen års utveckling mot jämställdhet mellan könen riskerar att utplånas på några få år.

Försvara sig

4 kommentarer:

Ann-Marie sa...

Är det detta som kallas för kulturberikning? Multikultur? Bevare mig väl!

Two Invandrare sa...

Det handlar inte om kvinnoförakt. Förakt är bara en form av ogillande. Här handlar det om något mycket, mycket värre. Det handlar om något privitivt, bestialiskt, psykotiskt agerande. De måste vara någon slags lustmördarkaraktärer i bägge fall.

Från sitt eget våldskaos flyttar de hit och tar med sig sitt våldskaos, deras barn gör samma sak deras föräldrar gör. Ingen av deras föräldrar får reda på vad som hänt och imorron repeteras allt igen.

Samtidigt som polisen nästan aldrig löser den typen av fall så ökar våldet exponentiellt, det finns ingen ljusning i sikte, tvärtom. Sverige har blivit livsfarligt.

Anonym sa...

Usch, man blir ju mörkrädd!!!!!

From Sweden with Grief sa...

Kvinnoföraktet är enormt i Mellanöstern, jag tror vi har svårt att föreställa oss situationen för kvinnorna och den struktur de lever i. Islam i sig är enormt repressivt mot kvinnor och mot människor som är underlägsna de män som styr samhället. Om man nu flytt från våld, varför reproducerar man våldet igen?

I Mellanöstern lär sig muslimer av imamer och politiker och andra ledare, att hata och förakta väst och att vi är skyldiga dem allt och att vi är orsaken till all deras problematik. Att kvinnor är horor i Sverige och att vi kvinnor är omoraliska och förtjänar att våldtas och utsättas.

Men även svenska män är föraktade, liksom hela det svenska samhället. Det väcker nog upp den sadism hela det muslimska samhället bygger på. Det handlar inte en sekund om Sverige, man lever så här i sina egna hemländer. Men kvinnor är de som är mest utsatta här som där, liksom homosexuella och andra grupper som muslimer anser svaga och bärare av omoral och annan stigma.

Skicka en kommentar