torsdag 18 februari 2010

Norska tidningen Dagbladet i maskopi med islamister

Norges mest beryktade islamist, Mullah Krekar, har fått konkurrens om medias uppmärksamhet:

Mohyeldeen Mohammad, som hotade med terrorattacker mot Norge under den muslimska demonstrationen i Oslo i fredags, har gjort sig bemärkt igen genom att säga att homosexuella ska stenas till döds. "Det är den inställning varje muslim är tvungen att ha genom sin religion."

Inte nog med det, han är nu anhållen för dödshot mot två journalister från tidningen Dagbladet. Det var Dagbladet som publicerade en bild som föreställde Muhammed som en gris. Tidningens idé var att visa hur rasistisk den norska säkerhetspolisen är, eftersom bilden hade hittats på deras Facebook-sida, i ett kommentarfält.

Verkligen att leka med elden, norska säkerhetspolisen var naturligtvis oskyldig till Facebook-kommentarer. Och det retade upp de muslimska ledarna som uppmanade till massdemonstrationen i fredags med 3000 deltagare.

Men nu kommer det verkligt skumma. Den som tipsade Dagbladet om Muhammed-bilden är en figur som heter Bhatti. För ett par år sen sköt han mot Oslos synagoga, och när Obama mottog Nobelpriset tog polisen in honom för säkerhets skull. Bhatti är Oslos pakistanske gangsterboss och det är bara en tidsfråga innan han hamnar i fängelse.

Det var chefs-imamen Mehboob ur-Rehman som kallade ut muslimerna på gatorna, men bakom honom står den verklige makthavaren, Bhatti, och det var densamme Bhatti som var demonstrationsledare i fredags.

Så var det hela något som var planerat? En krigsförklaring mot det norska samhället?

Gates of Vienna: Keeping Calm
Siv Jensen: Islamiseringen pågår för fullt i Norge!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, så spännande med invandringen och islamiseringen, nu börjar det bli verkligt mångkulturellt. Här i Sverige har det nog gått lite längre.

Skicka en kommentar