torsdag 11 februari 2010

DO: Rätten till religion går före jämställdhet

Idag har det på radionyheterna tjatats hela dagen om det sinnesrubbade beslutet i Stockholms tingsrätt, att Arbetsförmedlingen (dvs du och jag via skatten) skall betala muslimen Alen Malik Crnalic 60.000 kr i skadestånd pga påstådd diskriminering, skriver LP.

Vid en anställningsintervju vägrade Crnalic "av religiösa skäl" att skaka hand med den kvinnliga chefen och fick därför inte jobbet.

"Enligt de värderingar som råder i det svenska samhället är vägran att trycka en annan persons hand en av de värsta skymfer och förolämpningar man kan utsätta någon för - det enda som är värre torde vara att spotta på henne/honom," skriver Elias Cornell i SvD.

Spydpigen: "När man på förhand visar att man hemifrån fört med sig fullt förakt för det kvinnliga könet, så passar man inte in i på en arbetsplats i väst.
Jag gratulerar fabriken, dess chefer och personal till att de blev av med den obehaglige manschauvinisten."

Document.no: "Sverige islamiseras med myndigheternas välsignelse. Rätten till religion går före jämställdhet. Det är essensen av historien.
Det finns en ideologisk "envishet" hos ombudet [DO, diskrimineringsombudsmannen] som påminner om en sovjetisk kommissarie under den mest ideologiska tiden. Ideologien skal knäsättas oavsett konsekvenser. Konsekvensen i detta fall blir islamisering av Sverige. Men kommer folk att finna sig i det?"

Merit Wager: "En mening i domen fastnar särskilt i mitt medvetande och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta:
'Eftersom han (mannen som vägrade hälsa. Min anm.) inte hade några förpliktelser i Sverige åkte han under sommaren till Bosnien för att samla energi.'
Hade han inte 'förpliktelsen' att stå till arbetsmarknadens förfogande? Eller räknade han kallt med att han nog skulle få en rejäl slant tack vare DO och struntade därför i också dessa regler i Sverige och åkte och vilade upp sig i hemlandet?"

Lägg ner DO!

Matchresultat dumsvenskan: Islam vs Jämlikhet, 1 - 0 till islam

20 kommentarer:

Ann-Marie sa...

Han fick semesterpengar och åkte hem till Bosnien för att bygga på sitt lyxhus som dom svenska skattebetalarna står för (ja, det är rena spekulationen från min sida, men det har hänt flera gånger innan att andra gjort så; så varför skulle min spekulation vara helt fel?)

Anonym sa...

JAG HAR ÅTT NOG NOG KOMMER SVERIGEDEMOKRATERNA VÄXA DERAS PÅSTÅENDEN OM ISLAMISERING FRAMSTÅÅR SOM HELT RIKTIGA- EFTERSOM INGET ANNAT PARTI VILL STOPPA DETTA VANVETT SÅ FÅR DET BLI SVERIGEDEMOKRATERNA- PS ALL HEDER TILL NALIN PEKUL HON ÄR VAD JAG KALLAR EN MUSLIM MED INTELLIGENS OCH TOLERANS
GORM DEN GAMLE

Amer Al-bayya sa...

Hej, Var är Palmes politik,Sverige??Har folket rätt Palmes politik??

http://www.youtube.com/watch?v=_3ZebXTWN-0

Den här länken bör du lyssna på....Världen har förlorat livets bästa , underbara och sista politiker från ett underbart land...Världen kommer aldrig att glömma denna politiker ...Politiken är att vilja, sa Olof Palme..
Politiken var och är Olof Palme, och Palme var och är hela politiken..Palmes politik, ord, tankar, moral, ansvar, fred, frihet, demokrati med solidaitet, stabilitet, säkerhet och välfärd är Sveriges och den fria världens stolthet, moral, ansvar och samvete.

Palme, våra den bästa och den sista politiker ,vi tackar dig, vi älskar dig, vi kommer aldrig att glömma dig men vi ska aldrig svika dig.. Din politik och dina ord och tankar är en miljon ljus i våra mörka väg ..Din rättvisa, samvete och moral ska vi vara rädd om ..Din politik ska leva till sista dag på jorden.........Vi lovar dig, Palme..Vi lovar dig, Olof Palme.. Sov sköt och bra och vi ska går vidare med din fredens duva och med frihetens fackla till vägens ända..Ett stort tack med all respekt, Olof palme...


lyssna på den här länk,Sverige...Varsågoda:-


http://www.youtube.com/watch?v=_3ZebXTWN-0

Tack..MVH...Till hela Sverige..Till världen..

Knute sa...

"Her på Hodjas Blog synes vi at denne sag åbner for interessante perspektiver:

* Vi kunne f.eks. give et velment tip til vore hjemlige rettroende: rejs flux til Sverigestan og søg arbejde i et firma med kvindelig boss. Vi har fælles arbejdsmarked i Norden, ifald I ikke vidste det. Overhold nøje koranens bud og hæv så 60.000 kr., inden I vender hjem til understøttelsen i Danmark igen.

* Sverige er også på fallitttens rand og har næppe råd til at give 1 million muslimer hver 60.000 kr. her og nu. Løsningen er ganske enkelt: forbyd kvindelige arbejdsgivere og arbejdsledere. Dette vil måske støde feministerne, men når de får at vide at islam trumfer køn, er der ingen problemer heri.

* Indfør en tilsvarende ordning herhjemme. Det vil give Dansk Folkeparti regeringsmagten ved næste valg."

http://hodja.wordpress.com/2010/02/09/fra-anstalten/

Ingvar sa...

Det var ju Olof Palmes idé att Sverige skall islamiseras, Tage Erlander ville det absolut inte.
Men det egendomligaste av alltsammans är att. alla de sex andra partierna i Sveriges riksdagshus, tyckte att islamisering av Sverige var en mycket bra idé. Ja t.o.m sossarna värsta motståndare. Moderater och folkpartisterna m.m

Ingvar sa...

Jag minns det sista året då Tage Erlander var statsminister, han var med i En intervjuv i TV. Då det var fråga om att ta in arbetskraft från södra Europa , ja Italien, Österike och Ungern. Men då den korrekte reportern nämnde Jugoslavien var han tveksam. Men då reportern talade om Libanon, då flög han upp ur soffan. "Libanon", Oh nej nej för tusan, inga folk från Mellanöstern, det går inte. Ty vi har fri religion här i Sverige, och de skulle genast ta med sig sin religion hit, så det skulle sluta med en katastrof.

Ingvar sa...

Att jag för några år sedan gick ur den svenska statskyrkan, var bara för att år 1975, då statsministern Olof Palme, ville att Sverige skall bliva ett mångkulturellt land.
För att det skulle gå så smidigt och snabbt, som möjligt, så hade han tio tusen stats-tjänste män till hjälp med detta.
Däribland alla reportrar, journalister, skolrektorer och lärarförfundet, samt kyrkans prästerskap, och många fler föreniningar och förbund m.m.
Men den kristna religionen och tron har jag kvar ändå inom mig, ty jag är sådant uppfostrad. Och de tio budorden har jag också kvar inom mig. Men det har inte de nya islamisterna, ty de läser bara ur sin koranbok ideligen.
Vi har haft kristen religion här i Sverige, ja ända sedan Birka var huvudstad. Dit Ansgar luffade år 832 från Hamburg. Där efter tog det 300 år innan hela Norden ansågs vara kristet.
Kosekvenserna av Palmes idé. kan väl ingen undgå att se i Malmö nu, och i vårat riksdagshus där alla partiledarna i står på den islamiska sidan, istället för på den kristna.
Varför jag gick ur svenska kyrkan där jag är döpt, gått i söndagskola, blivit konfrmerad 1952. Och varit på besök i så gott, som alla sjömanskyrkor jorden runt.
Vänliga hälsningar Ingvar

Knute sa...

Tack för din kommentar Ingvar! Du har många kloka saker på hjärtat!

Mvh Knute

Ingvar sa...

Fick ett mail, av en god vän, som är bosatt i Bern. Han skriver att Schweizarna skrattar åt Sverige, ett land långt upp i Norden, som är djupt präglat av dubbelmoral och underkastelse och där massmidias främsta uppgift är att inte förmedla de mest itressanta nyheterna om vad, som händer i dagläget. Ur tidningen Weltwoche gick det att läsa om kapten Klänning bl.a.
I Europa växer nu islamofobin, katoliker och protestanter enar sig och bildar kristen front.
En stor demonstration hölls i Köln i början av maj förra året, där 6 500 poliser, hindrade sammandrabbningar mellan 15 000 muslimer uppblandat med vänsterpöbln.
Då 1000 kristna, som protesterade mot att en jättestor moské, som den korrekte borgmästaren givit dem lov att bygga. Nu i år så blir det troligtvis en ny demonstration i Antwerpen.
Sverige styrs dock av en sådan agenda, så här hemma talas det aldrig i våra tre medior vad, som händer mellan muslimer och de kristna folken nere i Europa.
Och nu har vi drygt en halv miljon av dessa muslimer, med världens högsta nativitet inom våra gränser. Förra året slogs nytt rekord i massinvandring hit till Sverige, 102280 nya kulturberikare kom det in, enligt SCB uträkning. Vilken religion,som de har med sig nämns inte.

From Sweden with Grief sa...

Märkligt Ingvar, men bra att du berättar sådant här. År 2007-2008 kom en bok ut och en debattartikel i branschtidningen Journalisten gjorde gällande att i Europa där talar man minsann om den goda delen av invandringen, i svenska medier talar man bara om de onda invandrarna som begår brott. Jag har ingen full koll på medier i Europa, även om jag försöker följa bloggar från Europa och USA, men du tecknar en annan bild.

Är det vissa tidningar som vågar vara öppna, är de spridda och stora, eller? Jag bara undrar, för det var mycket intressant information!

Boken och debattartikeln:

"Ett viktigt skäl till framgång, som flera journalister utomlands påpekat, är att medierna närmat sig och börjat samarbeta med ”de andra” – det vill säga kulturer annorlunda än den egna, på helt nya villkor. Det har lett till att de utvecklat metoder som till exempel:"

"Behrang Kianzad, journalist och medförfattare till boken Sanningens ­många ­nyanser tillsammans med Lasse Sandström"

http://www.journalisten.se/debatt/15184/journalistiken-tal-nyanser


Om någon är intresserad av min analys av artikeln:
http://ultravs.blogspot.com/2008/02/svenska-medier-r-som-hundtidningar.html

Ingvar sa...

P-platsmordet i Landskrona, verkar vara besvärligt. Efter som våran regering och samtliga riksdagspartier, med sina journalister verkar kraftigt för att islam ska erövra Sverige.
På Text TV, kan man läsa, att polisen i har beslagtagit en röd Mazda 323, som kan ha använts, bilens ägare har förhörts, men är inte delgiven någon misstanke.
I en tidning, är en muslim filmad, där han, som Landskrona bo lägger ner en blomma, på platsen, där den gamla kvinnan, blev ihjälslagen.
Ja journalisterna kan!

Ingvar sa...

Ett religions krig är så gott, som oundvikligt, här i Sverige, då våra barnbarn kommer upp i medel års åldern. En chans till att stoppa detta finns, och det är att det islamiska folket måste omedelbart, skola om sig till kristen religion istället, för att ha sin gamla,som de flytt ifrån, med sig hit.
Den islamiska religion, och våran kristna, som vi haft i 1000 år.
Kommer att bli rena katastrofen. Enligt sossarnas egna tales män, Hjalmar Branting, P.A. Hansson, samt Tage Erlander.
Detta är ett direktiv. Innan islam snart har blivit i majoritet, genom, sin höga nativitet, samt med regeringens hjälp, och sätter in sina sharialagar. Ty då är det för sent. I det svenska folkets egna hemland, som det ser ut nu, så måste hela, den fientligt sinnade regeringen, som vi har, bytas ut, mot en mera Sverigevänlig och kristen regering igen. Vilken politik, vänster eller höger, spelar ingen roll. Det är vårat land det gäller nu. Eller hur?
Våra förfäder, som kämpat och jobbat, med att bygga upp svenskarnas land, ligger alla i jord. De skulle säkert bliva vansinniga om de finge reda på, att vi ger bort deras land och byggnadsverk till ett helt annat utomeuropeiskt folkslag, med en utländsk diktatorisk religion, som absolut inte hör hemma här uppe i Norden!

Ingvar sa...

Hörde på nyheterna i radio morse, hur de två största blocken inom riksdagspartierna d.v.s moderater och sossar tänker förena sig och bilda ett eget stort block mot SD. Dessa två stora partier, har så länge jag vet alltid varit stora motståndare mot varandra inom politiken, men nu då det gälller, våran religion istället så enar de sig.
Varför gör de det? Varje normal människa, kan ju se, att de absolut inte vill ha kvar den gamla kristna kulturen, som vi haft sedan asatron.
Frederik Reinfäldt är ju för att halalslakt, skall bli lagligt, medan Måna Sahlin tycker att mera moskéer skall byggas upp runt om i Sverige.
Varför vill de det??? Det verkar precis, som att de, vill tvinga på oss den islamiska kulturen. Eller Hur? Tror de verkligen att den är bättre? Jag för min del är rädd för den, och har varit ända sedan 1954, då jag oerfaren och grön, fick mig en lektion nere i Alexandria inne på en kolsvart gata.

Ingvar sa...

Det finns en tidning, som inte Bonniers har fått tag på ännu, dess namn är ( nationell IDAG )den tidningen skriver och lagar till reportage, från hela Europa. Bl.a om Kravallerna nere i Köln i maj förra året. Om Ni prenumurerar på den, så får ni reda på mycket om vad, som händer och fötter.
Nere i Europa m.m, och mycket annat. Och kameran ljuger inte.

Ingvar sa...

Jaha, så togs äntligen det första spadtaget nedan för Ramberget, för ett nytt moskébygge, (20 år försenat)skall sättas igång, så det var ju bra det. Eller hur??? Och fler kommer det säkert att bli. I Kungälv finns väl inget ännu?
Vad jag vill minnas, så var det statsminister Olof Palme, (S) som ville att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land. Det egendomligaste var, att alla de 6 andra partiledarna inne i Sveriges riksdagshus, tyckte att denne man, kom med en glädjande och genial idé. Ja även hans värsta motståndare, som moderater, folkpartister, kommunister o.s.v.
Sverige skall bliva ett mångkulturellt land.
Och de, som inte vill det, skall genast kallas för rasister, nazister eller främlingsfientliga, och det vill ju ingen bli kallad eller hur? Men nu finns det en folkgrupp, som är emot detta. Och det är de nya islamisterna. De är visserligen inte så många ännu, men de växer snabbt till sig, genom sin höga nativitet. Och sin kollosala tillströmning, från Afrika och Mellanöstern, samt med våra politikers hjälp, så är de snart i majoritet.
De vill ju ha Sverige för, sig själva. Det är bara så. Eller hur

Ingvar sa...

Ja äntligen har tiden kommit, då notan för dem, som tärt på den generösa flyktingspolitiken, som de etablerade makthavarna har tvingat på oss i 35 år, utan att dessa har lyssnat på verkligheten, från folkets sida. De etablerade partierna, har inte ens lyssnat på frågor, som ställts via internet.
Både moderater och sossar samarbetar helt okritiskt med kommunisterna nu, då det gäller en sådan viktig fråga, som massinvandringen hit till Sverige
Bluffen med de ensamkommande barnen, fick bägaren att rinna över, så gott, som alla förstod ju att det är anhörighetsinvandring, som tur är så öppnas fler och fler webbar, med ocensuerad information via internet, så nu kan inte politikerna göra likt duvorna längre, först picka ur väljarnas hand strax innan ett val närmar sig, för sedan strax efter flyga upp i skyn, och skita på dem, som givit dem makt.
När de etablerade riksdagspartierna enar sig och skryter med sitt avståndstagande från SD och ND, då har deras väljare, lämnat den demokratiska arenan, och närmat sig diktaturfasoner istället .
Eller hur???

Ingvar sa...

Ja äntligen har tiden kommit, då notan för dem, som tärt på den generösa flyktingspolitiken, som de etablerade makthavarna har tvingat på oss i 35 år, utan att dessa har lyssnat på verkligheten, från folkets sida. De etablerade partierna, har inte ens lyssnat på frågor, som ställts via internet.
Både moderater och sossar samarbetar helt okritiskt med kommunisterna nu!
Bluffen med de ensamkommande barnen, fick bägaren att rinna över, så gott, som alla förstod ju att det är anhörighetsinvandring, som tur är så öppnas fler och fler webbar, med ocensuerad information via internet, så nu kan inte politikerna göra likt duvorna längre, först picka ur väljarnas hand strax innan ett val närmar sig och sedan strax efter flyga upp i skyn, och skita på dem, som givit dem makt.
När de etablerade riksdagspartierna enar sig och skryter med sitt avståndstagande från SD och ND, då har deras väljare, lämnat den demokratiska arenan, och närmat sig diktaturfasoner istället .
Eller hur???

Ingvar sa...

Det finns fler och fler områden i Sverige nu. som är helt rensade på etnisk svensk befolkning, förutom Rosengård. Vi kan ta Hovsjö, Gnesta,Bergsjön, Ronna i Södertälje m.m. Gruppvåldtäkter, gäng-kriminalitet, bränder och organiserad brottslighet. Det var något man bara läste om, som hände i USA och i vissa fall i England. För 15 eller 20 år sedan. Idag kan vi konstatera att införandet av detta experiment, med ett mångkulturellt samhälle. Har förändrat det homogena Sverige totalt och placerat oss i tätpossition, då det gäller samhällets otrygghet och sönderfall. Och samma utveckling finns idag, i stora delar av Europa! De senaste åren har vi kunnat läsa om mer och mer grymma gruppvåldtäkter i vissa tidningar, som ökar enormt med denna mångkulturella tillväxt från utomeuropeiska länder, men som har tabubelagts i media, här i Sverige!
Visst var det bättre förr på Tages tid. Eller hur???

Ingvar sa...

Det finns fler och fler områden i Sverige nu. som är helt rensade på
etnisk svensk befolkning, förutom Rosengård. Vi kan ta Hovsjö, Bergsjön, Gnesta, Ronna i Södertälje m.m. Gruppvåldtäkter, gängkriminalitet, bränder i bilar och skolor, och organiserad brottslighet. Det var något man bara läste om, som hände i
USA och i vissa fall i England. För 15 eller 20 år sedan. Idag kan vi
konstatera att införandet av detta mångkulturella experiment-samhälle. Har förändrat det homogena Sverige totalt och placerat oss i
tätposition, då det gäller de svenska samhällenas otrygghet och sönderfall. Och samma utvecling finns idag, i stora delar av Europa! De senaste åren
har vi kunnat läsa om mer och mer grymma gruppvåldtäkter i vissa
tidningar, som ökar enormt med denna mångkulturella tillväxt från
utomeuropeiska massinvandringen, men som har tabubelagts i media, här i
Sverige!
Visst var det bättre och tryggare förr innan Olof Palme kom till. Eller hur???

Ingvar sa...

Det är bara inte i Sverige, som det finns problem med mångkulturen, i en förort till Åårhusområdet åkte ihop, så Jyllandspolisen, fick göra flera utryckningar mot ett trettiotals turkar och somalier.Enligt uppgifter, så började bråket med att, det var två barn Utomeuropeiska barn, som grälade. Det ena barnet ringde till sin pappa, som kom och gan det andra barnet en örfil. Bägge parter ringde ytterligare om hjälp av sina familjer. Och snart var hela släkterna inblandade i ett stort tumult.
Poliserna fick göra flera utryckningar och annväda pepparspray, för att lugna ner dem. Fem styck ur det somaliska gänget, fick polisen plocka med sig.
Så visst är det bra med mångkultur. Eller hur???
Mvh. F.d Grå-sossen Ingvar.

Skicka en kommentar