söndag 29 augusti 2010

Varje valrörelse pratas det vård och omsorg...

... men i praktiken går pengarna till bidrag. Invandringen kostar minst 80 miljarder om året för skattebetalarna - sjukvård samt vård och omsorg fick ca 60 miljarder tilldelat i årets statsbudget. Snaphanen skriver:

"Det finns inte en enda svensk kommun där utlänningar inte lägger beslag på plus 60% av socialutgifterna, men att säga det är naturligtvis Joseph klumpfot Goebbels. Med lite otur kan Sverige bli historiens första land att dö av artighet och godhets-inflammation."
Att rätta upp på sådana missförhållanden och rösta in ett invandringskritiskt parti i riksdagen är näst intill omöjligt, eftersom Sverige inte håller internationell standard för parlamentsval.

Valhemligheten undermineras i vallokalerna genom att de politiska partiernas valsedlar ligger i separata högar och vem som helst kan se vilken valsedel man tar... Snedvridningen i medierna uppenbarades när ett demokratiskt parti inte fick visa sin valvideo i TV. Filmen svenskarna inte fick se visades på dansk TV."Den offentliga välfärden och servicen har försämrats på grund av invandringen. Trots att den svenska staten blivit dubbelt så rik på 17 år!" skrev Johnny Skalin. "För någonstans tar väl alla pengarna vägen?"

2 kommentarer:

Berserk sa...

"Videon är textad på svenska, mycket viktigt i en globaliserad värld av kosmopoliter."

Det här gick över huvudet på mig. Kan du förtydliga?

Knute sa...

Det blev nog fel eftersom den är textad på danska! Jag tar bort de där raderna ur inlägget.

Skicka en kommentar