tisdag 31 augusti 2010

Kryptomuslimen Obama och "segermonumentet"

"Segermonumentet" har blivit en varböld för hela landet

6 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

NYC är en s k metropol. Musslor är en minoritet i väst så hur fanken kan dom vara i behov av över 100 moskéer i en enda storstad? Det handlar bara om att smälla upp så många som möjligt så fort som möjligt för att visa sin dominans. Vi syns alltså finns vi och är betydelsefulla. Mer betydelsefulla än andra religioner.

Anonym sa...

Tja vi är snart Dhimmifierade hela bunten.
Nisse

Anonym sa...

Vilket barnsligt skitsnack av kryptofanatiker. Obama är kristen för alla utom antiobamafundamantalister. Väx upp!

Knute sa...

Anonym, upp till bevis! Obama tillhör inte någon kristen kyrka sedan han blev tvungen att lämna pastor Pastor Jeremiah Wright som under 20 år var Obamas främste mentor och vägledare. Wright har samverkat nära med de svarta muslimernas ledare Louis Farrakhan, bland annat i en vänskapsresa till Libyens ledare Khadaffi medan denne ännu finansierade terrorism.

Anonym sa...

Man är inte muslim om man inte ber 5 gånger varje dag, fastar i ramadan, ger pengar til fattiga, tror på EN Gud och at han inte har nån familj och åker på pilgrim til mecca en gång i livet.

Om man tycker man inte behøver att gjöra nått av detta så är man inte muslim... inte ens om båda foräldrana er muslimer... Man måste arbeta för det. Det kommer inte gratis slik andra religioner gör

Knute sa...

Pakistansk minister: Obama som kalif

A Pakistani minister wants US President Barack Obama to offer Eid prayers at Ground Zero in New York and become the “Amir-ul-Momineen” or Caliph of Muslims.

The Muslim world is in "dire need" of a Caliph and occupying this distinguished slot would provide Obama "exemplary titles" like "Mullah Barack Hussain Obama" or "Allama Obama".

http://snaphanen.dk/2010/09/03/laget-letter/

http://news.in.msn.com/international/article.aspx?cp-documentid=4337606

Skicka en kommentar