måndag 23 augusti 2010

Feministen Schyman vill inte stoppa våldtäkter?

En TV-debatt mellan Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson och Feministiskt Initiativs Gudrun Schyman fick detta omdöme i Expressen:

"Schyman ogillar att SD går till val på att stoppa våldtäkter."

Man får det intrycket att hon inte alls är intresserad av att få stopp på våldtäkterna. Feminist? Tillåt mig hånle, hon är snarare försvarare av profeten Muhammeds våldtäktspropaganda.

Det Sveriges Television gör är att skoja bort våldtäkterna när de släpper fram en person som passar bättre i underhållningsbranschen än i politiken. Ingen vettig människa tror på genusbabbel om att alla män är i stånd att begå våldtäkt och att våldtäktsvågen inte har något samband med invandringen.

För våra svenska feminister verkar engagemanget öka med det geografiska avståndet. De förfasar sig över stening i Iran men är märkvärdigt tysta om den inhemska våldtäktsvågen. Man blundar för att det är samma kvinnoförtryckande ideologi som är i verksamhet här som där...Den blå kurvan kommer från BRÅ och den röda från Migrationsverket, via Snaphanen.

18 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Kvällens Agenda har definitivt övertygat mig om att Schyman inte har alla hästarna hemma.

Karin sa...

Att kurvan med våldtäkter ökar kan ju lika gärna bero på att anmälningsfrekvensen ökar.

Hur kan ni göra sambandet att det beror på invandringen? Var finns bevisen?

Knute sa...

Karin, var har du bevisen för att anmälningsfrekvensen ökar?

Knute sa...

Unik inblick i islams människosyn


“i er dumme beskidte vantro. jeres piger spreder ben for os som fluer samler sig om rådt kød. jeres piger gider ikke homoeperverse blegfede drenge.

jeg har bollet mange danske piger og flere af dem går allerede i min fars moske.

det hele er jeres egen skyld. I kan bare opdrage jeres piger ordenligt.
danskerluderne vil gerne være muslimer. det eneste i giver dem er kareere uden moderskabet.
hijabben giver kvinden værdighed. hvorfor skulle min søster bolle med jeres klamme drenge?
den syriske møgsæk havde sikkert lagt op til manden.
hvis hun havde haft hijab på var hun ikke blevet voldtaget. man kan ikke voldtage en æreløs kvinde.”

http://hodja.wordpress.com/2010/08/23/unikt-indblik-i-islams-menneskesyn/

MS sa...

@Karin

Att anmälningsfrekvensen ökar tror jag inte en sekund på av flera skäl. Många med insyn säger tvärtom att mörkertalet är enormt. Många kvinnor orkar/vågar inte anmäla då dom kanske känner GM eller så orkar dom inte gå igenom ett rättegång. Att det inte tjänar någonting och att dom bara vill händelsen bakom sig. Det är inget ovanligt numera att kvinnor som blivit våldtagna inte bara behöver gå igenom det trauma som själva övergreppet innebär. Många gruppvåldtäkter filmas med mobilkameror och filmerna skickas runt. En dubbel kränkning m a o. Det är inte heller ovanligt att kvinnorna blir förnedrade av GM släkt och vänner som sitter med under rättegången. I dom på senaste tiden mest uppmärksammade fallen av grova grupp- och överfallsvåldtäkterna så har samtliga åtalade utländsks bakgrund. Allt detta rapporteras i media och det är fullt förståligt att utsatta kvinnor inte vill gå igenom detta. Då är det enklare att inte anmäla alls.

Om din teori stämmer så skulle även denna påstådda ökade anmälningsfrekvens då på ett mirakulöst sätt sammanfalla med en stor invandring av män vars kvinnosyn lämnar mycket övrigt att önska. Inte ens du kan väl inte förneka att kvinnors situation i t ex MENA-länder i många fall är rent ut sagt bedrövlig? Varför skulle då dessa män förvandlas till anhängare av jämställdhet och kvinnofrid bara för att dom sätter fötterna på svensk mark? I Oslo så hade 100% av dom som gripits för serievåldtäkter av utländsk bakgrund. I London är den siffran 97%.

Jag anser att kvinnors rätt att röra sig fritt ute på gator och torg utan att attackeras av en eller flera män går före den för vissa obehagliga sanningen att alla som kommer hit inte har ett gott uppsåt och när det gäller grova sexualbrott så ÄR vissa invandrargrupper överrepresenterade. Det faktum att även svenska män begår övergrepp är inget försvar för att inte ta denna oroväckande utveckling på allvar.

Knute sa...

Den moderate riksdagsledamoten Reza Khelili Dylami får inte ställa upp i valet.

Han reste till Teheran för att delta i Ahmadinejads PR-konferens för stening av kvinnor.

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/08/m-khelili-far-inte-kandidera-till.html

Anonym sa...

Har det publicerats data som stöder hypotesen om att anmälningsbenägenheten för våldtäkt gått upp?
Sexuallagstiftningen har ju förvisso ändrats men o andra sidan så visar andra källor att anmälningsbenägenheten för vissa andra brott de facto går ner [http://tinyurl.com/29jhbwc],[http://tinyurl.com/2dhctuv]. Ett par tänkvärda citat från den första artikeln om varför folk inte anmäler är: "En grupp är de som själva är våldsbenägna och kanske är ute efter hämnd. En annan grupp är ungdomar som skäms så mycket för det inträffade att de inte vill anmäla." samt "En tredje grupp är rädd för repressalier, trots att det är ovanligt när det gäller gatuvåld. En fjärde grupp befarar att rättsväsendet tar för lång tid på sig.". Andra skäl att inte anmäla som nämns i den sistnämnda artikeln: "Orsaken att inte anmäla är att händelsen anses bagatellartad, att det är meningslöst, att de "löst problemet" själva eller känner gärningspersonen.".

Detta bådar inte gått för rättsstaten Sverige. Medborgargarden och beväpnade,rädda medborgare på gatorna är kanske snart en realitet?
/Oleoresin Capsicum

Maria sa...

Korrelation och orsakssamband är två olika saker. Att korrelationen är stark innebär inte att den ena variabeln orsaker den andra, som här invandring och våldtäkter. T ex är korrelationen mellan tv-apparater och hälsa mycket stark då man jämför den fattiga och rika världen, därmed inte sagt att tv-apparater orsakar god hälsa. Innan man presenterar en hypotes bör man kontrollera att man har grund för sina påstående och kan sin teori.

Anonym sa...

Karin, här har du bevis:
http://www.bra.se/extra/pod/?module_instance=12&action=pod_show&id=203

Det är almänt känt att invandrare är överepresenterade i brottstatistiken och då speciellt vad gäller våldtäkter.

Gudrun Shyman förnekade detta och programledaren Karin Hubinette talade om 99,9 % svenskar. Ingen tjänar på att mörka detta problem !

Att sedan svenska kvinnor är överrepresenterade vad gäller offren är ju ganska naturligt.

bosse sa...

Karin, här finns ett av bevisen:
http://www.bra.se/extra/pod/?module_instance=12&action=pod_show&id=203

Gudrun Shyman förnekade detta. Hon vet säkert men väljer ändå att bluffa. Detta gynnar sd som talade sanning.

Knute sa...

Sverigedemokraterna har granskat 114 våldtäktsdomar förra året och funnit att 48 procent av gärningsmännen var utrikesfödda.

http://hd.se/inrikes/2010/08/25/sd-i-valdtaktsutspel-2/

Knute sa...

Ett 40-tal flickor i en skola i östra Kabul utsattes i dag för ännu en misstänkt gasattack.

Samma kvinnohat där som hos många av invandrarna här.

http://hd.se/utrikes/2010/08/25/40-flickor-i-misstankt-gasattack/

Knute sa...

Saudiarabien har fått landets första kvinnliga snabbköpskassörskor, på kedjan Panda. De tillåts dock inte ha företagets uniform utan har heltäckande dräkt och slöja.

En konservativ islamist, Sheikh Yussef al-Ahmad, har hotat bojkotta kedjan.

http://hd.se/utrikes/2010/08/25/forsta-kassorskorna-i-saudiarabien/

Anonym sa...

Brå har många märkliga bortförklaringar. Många för att förklara varför invandrare är överrepresenterade i statistiken men inte en enda för varför de skulle kunna vara underrepresenterade.

Vad de bland annat glömmer eller inte väljer att säga är att invandrare inte är lika benägna att anmäla våldtäkter i hemmet. I många kulturer anses det som mannens rätt och ses inte som ett brott. De har heller ingen kultur att vända sig till polisen.

Detta gör att Invandrares överrepresentation när det gäller våldtäkter är ännu högre än vad som kan utläsas av statistiken.

Istället kunde det vara på sin plats att försöka förklara varför män från Mellanöstern och Afrika är så överrepresenterade i statistiken.

Våldtäkt ses inte alls som ett så allvarligt brott i stora delar av världen, som tex i de flesta afrikanska länder. I Liberia fanns det över huvud taget ingen våldtäktslagstiftning före 2006 och I Sydafrika har var fjärde man våldtagit minst en gång i sitt liv, enligt FN-statistik.

Att tro att män från de här länderna skulle tvärt ändra sitt beteende när de kommer till Sverige är naivt.
Det är lika troligt som om en Svensk man som flyttade till Sydafrika genast och oförklarligt skulle bli väldigt våldtäktsbenägen.

Anonym sa...

Vi vet ju att många svenska "familjefäder" blir lite konstiga när de sätter fötterna på sydasiatisk land, typ Tahiland och Vietnam. Då blir de plötslig pedofiler trots att de är såååå skötsamma här.

Att många från MENA länderna har en sjuk kvinnosyn köper jag men det måste också belysas att även en del civiliserade svenskar kan vara sjuka. Enligt dig så begår de ju över hälften av våltäkterna i Sverige.

Anonym sa...

Ara

@ Knute
Att många från MENA länderna har en efterbliven kvinnosyn håller jag med dig. Men många svenska "familjefäder" blir också konstiga när de sätter fötterna på sydasiatisk mark. Plötslig blir de pedofiler och enligt dig själv så begås över hälften av våldtäkterna av svenskar, oavsätt hur överrepresenterad utlänningarna är. Det säger mig att det finns en del sjuka männ här också som måste jobbas med.

Anonym sa...

Alla vet väl att det är utklädda sverigedemokrater som begår dessa brott. :)

Knute sa...

RamadanNytt: Ayatollah Khomeini våldtar fyraåring...

http://jihadimalmo.blogspot.com/2010/09/ramadannytt-ayatollah-khomeini-valdtar.html

Skicka en kommentar