tisdag 10 augusti 2010

Djurrättsaktivister och djurskyddsaktivister är inte samma sak

Djurrättsaktivister anser att djur har samma rätt som människor: “A rat is a pig is a dog is a boy”. Men av någon anledning är de väldigt tysta när det blir tal om halalslakt...

Läs kommentars-diskussionen till ett tidigare inlägg, här >>

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kräver djurrättsaktivister SAMMA rättigheter? Källa på det?

Freddie sa...

Eftersom halalslakt är förbjudet finns det inte så mycket att säga om det man är intresserad av är djurskydd och inte att agitera mot muslimer.

Knute sa...

Halalslakt är förbjudet men importen ökar ständigt och starka krafter är igång för att tillåta detta vidriga djurplågeri.

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/08/ingen-ritualslakt-pa-kyrkbacken.html

“A rat is a pig is a dog is a boy” är citerat efter Ingrid Newkirk, grundaren av PETA, People for Ethical Treatment of Animals.

“PETA har tidigare gjort sig kända som vandaler. De förstör privat egendom, bryter sig in i affärslokaler, de släpper ut djur som hela sitt liv levt i bur och inte kan jaga föda utan därför svälter ihjäl.
PETA påstod också att de tog hand om hemlösa djur för adoption men avlivade mer än 12,400 hundar och kattor under en sex-årsperiod. Deras medlemmar har arresterats därför att de slängt döda djur i sopcontainers.
De har gett pengar till dömda brottslingar och till the North American Earth Liberation Front (ELF), en FBI-certified "domestic terrorist" group ansvarig för dussintals brandbomber och dödshot.
Vem skänker pengar till denna organisation fylld av fullständigt vanvettiga individer?

http://everykindapeople.blogspot.com/2008/09/redan-frsta-april.html

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Bara för att det är förbjudet innebär inte att det inte förekommer. Varje sommar försvinner både kossor och får från sommar-hagarna lite överallt. Men även på andra årstider halalas det för fulla muggar, fast svart givetvis.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Djurrättsaktivisterna påminner dessutom en annan grupp, fredsaktivisterna. Dom som bryter sig in på militärbaser för att förstöra tanks, plan, kanoner eller vad du nu kommer åt. Deras resonemang verkar likartat som djurrätts-knäppisarna och dom förstör också andras egendom. Båda grupperna påminner dessutom om fanatiskt religiösa, dom har rätt och alla andra har fel, fel, fel. Dom vill tvinga på alla andra sin livsstil.

Skicka en kommentar