fredag 6 augusti 2010

Ett invandringskritiskt parti i riksdagen hade inte varit fel, del 1

Interiör från Migrationsverket

"Går ditt barn i grundskolan? Det kostar 83 000 kr på ett år”, säger Mona Sahlin.

En sanning med modifikation. Vilka skolbarn är det som kostar egentligen? Thoralf Alfsson skriver:

"Man kan ju göra ett räkneexempel med att två ensamkommande barn kostar samhället lika mycket som en klass på 22 elever i grundskolan.
Tänk om samhället spenderade 800 000 kronor/år på varje ungdom i vårt samhälle och då inte bara på ensamkommande barn."
Jag tog fram en miniräknare och gjorde en faktakoll. Enligt sverigedemokraten Thoralf kostar ett skolbarn drygt 36 000 på ett år. Sahlins siffra stämmer bättre med Statistiska Centralbyråns uppgifter, men för den skull gör det henne inte mer trovärdig. Invandringen från icke-västliga länder har medfört stora kostnader och påfrestningar för skolorna, och en bidragande orsak är naturligtvis att den förra regeringen öppnade gränserna på vid gavel. Mona Sahlin vet att dessa invandrare som kommit under senare år röstar på henne och inte på de borgerliga partierna, så ökad invandring är en hjärtefråga för henne.

Det kommer årligen över 100 000 till Sverige, varav 33 000 "anhöriga", samt 3000 ensamkommande som påstår sig vara under 18 år. Det är bara att hoppas att dessa "barn" blir skötsamma och bidrar till Sveriges framtid. Men de senaste årtiondenas invandring har visat sig bli en dyrköpt erfarenhet för Sverige, inte bara i kronor och ören.
"Muslimska drogkarteller smugglar in mängder av unga pojkar från Mellanöstern till Tyskland som väl på plats ansöker om asyl, men i själva verket rekryteras in i kriminella nätverk mitt under näsan på de tyska myndigheterna," skriver PI.
"Den senaste trenden inom de muslimska knarkligorna är att smuggla in barn under 14 år. Det är särskilt lockande eftersom dessa barn endast får en varning när de åker fast."
Förmodligen händer sådant i Sverige också.

Läs vidare: Ett invandringskritiskt parti i riksdagen hade inte varit fel, del 24 kommentarer:

Knute sa...

Den danska modellen på gång i Nederländerna. Geert Wilders Frihetsparti stöttar en minoritetsregering med liberaler och konservativa. Går det i Danmark och Holland borde det gå i Sverige också. Eller är de borgerliga partierna inte "borgerliga" längre?

"Since 2001, Denmark has been governed by a center-right minority government of Conservatives and Liberals, which is supported by the Danish People's Party in Parliament, in exchange for strict immigration policies and opposition to Islamization of the country.

VVD politicians point out that if a coalition with Mr. Wilders proves impossible, it might nevertheless be possible to form a minority coalition with the CDA, which, as Mr. Wilders has already hinted, might have the support of Wilders' PVV in Parliament."

http://www.hudson-ny.org/1434/dutch-minority-government-wilders

Anonym sa...

Knute, men detta kommer inte att hända i Sverige som tur är. Du får fortsätta drömma om att SD kommer att påverka politiken i Sverige. Att de danska borgerliga partierna sålt sin själ kommer att slå tillbaka senare när pendeln svänger igen i dansk politik.

Sören

Knute sa...

Det är möjligt att pendeln slår tillbaka den dag då muslimerna blivit en majoritet i Danmark. 24-årsregel och annat försöker stämma i bäcken men det pågår en massiv folkvandring till Europa.

Knute sa...

"Jag träffade en invandrare som tröttnade på att sitta på flyktingförläggningen. Han lånade en bensinkort mot heligt löfte att återbetala senare av en annan invandrare. Sen ställde han sig på en bensinstation och erbjöd folk att köpa bensin för halva priset och lyckades få ihop till en biljett till Canada, dit han åkte samma kväll. När han kom till Canada möttes han av canadensisk gränspolis som sa att dom inte tog emot några flyktingar från hans land. Hade han någon som sponsrade honom? Nej, sade han sanningsenligt. OK, du får bo en månad på YMCA (en välgörenhetsorganisation) och skaffa dig ett jobb, gör du det kan du få ett green card och stanna tills vidare. Efter en vecka på YMCA blev han anställd som personlig assistent hos en äldre ensam dam och fick ett rum i hennes hus och där har han varit i sex år vid det här laget. Han har återbetalt bensinskulden och skickar pengar till sitt hemland var och varannan månad och har köpt ett hus där och alla är glada och nöjda. Så skall en slipsten dras!

http://www.friatider.se/forsorjningskrav-for-anhoriginvandring-ett-fiasko

Skicka en kommentar