tisdag 17 augusti 2010

Reinfeldts kärnväljare och Sundströms konstruerade fiende

I Sveriges Radio sa moderatledaren att han föredrar vänsterpartiets Lars Ohly framför sverigedemokraternas Jimmy Åkesson. Svik inte kärnväljarna, Reinfeldt!

I frågor om välfärd och ekonomi finns det inget att klaga på för en borgerligt sinnad medborgare; Anders Borg är en skicklig finansminister. Men när det gäller värdefrågor...

Är det verkligen möjligt att Reinfeldt är så sanslöst politiskt korrekt angående sverigedemokraterna, som i värdefrågor ligger nära moderaternas kärnväljare, och så hårresande okunnig om vänsterpartiet, vars ledare Ohly så sent som 2005 kallade sig kommunist? Eller är det bara taktik inför valet?

Så över till televisionen, närmare bestämt TV4. "Dom kallas rasister" hette ett konstigt program igår av en journalist som provade att hypnotisera tittarna... läs vidare >>

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Jag har läst SD´s partiprogram och frågar mig vad denna ”dokumentär” hade med SD´s politik att göra. Det är inte bara flyktingpolitiken som havererat, utan även de demokratiska principerna, när man låter ”väl valda” intervjuer ge sken av att företräda ett politiskt parti.

Varför inte ge samma utrymme för SD i en öppen, demokratisk, politisk debatt?! För det är ju det som kännetecknar det demokratiska samhället?!

SD har nu min röst av dubbla anledningar. Och vad Sundström lägger sin röst är lätt att gissa.

brodeur sa...

Precis, det är väldigt många moderata väljare som tycker SD är bra som samarbetsparti. Tycker M är bäsäta partiet men kommer att protest rösta på SD för att M inte har en vettig "invandrarpolitik".

Det är väldigt märkligt att arbetslinjen gäller för svenskar men absolut inte för utlänningar från länder långt bort.

Skicka en kommentar