lördag 28 augusti 2010

Ju mer makt och inflytande vi ger politikerna desto mindre personlig frihet får vi

En stor del av befolkningen i USA börjar vakna upp. TeaParty-rörelsen är ett tydligt bevis för detta och deras måtto är framför allt att minska regeringens makt...

läs vidare: Ulv i fårakläder

3 kommentarer:

MS sa...

Hur rapporterar då svensk media om t ex TeaParty- rörelsen och andra mer fristående organisationer. Det beror självklart på VILKA som anordnar mötena. Är det BHO så är det ingen ände på hyllningarna och superlativen. Glenn Beck från Fox News Channel hade ett möte inför tiotusentals människor i Washington DC nu i helgen där han uppmärksammade USA's militär. En hyllning till bl a dom soldater som gav sitt liv för att Europa skulle förbli fritt under WWII men även en hyllning till vanliga männsikor. Restoring Honor kallade han det.

Rubrik i svensk media. Bl a Stasi-Tv förstås. " USA's höger marscherar på King’s day" Dom väljer ord som får det att framstå som ett gäng högerextremister marscherade mot Martin Luther King och medborgarrättsrörelsen. När det istället handlade om helt vanliga människor som ville visa sin tacksamhet gentemot dom som har dött för vår frihets skull. Att efterlevande till Martin Luther King fanns bland talarna verkar inte vara så intressant.Svenska journalister är helt värdelösa.

Anders sa...

Vilka efterlevande Martin Luther King var det som talade?
Vore också intressant att höra lite mer om vad talet handlade om, eftersom det var dåligt med rapporter om det precis som du säger. Antar att det inte bara handlade om historia?

Knute sa...

Martin Luther Kings brorsdotter Dr. Alveda King.

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/08/ar-det-ens-mojligt-att-aterstalla.html

Skicka en kommentar