måndag 9 augusti 2010

Den stängda Koranskolan i Rosengård...

... drevs av samma förening som nu vill bygga en stormoské i Malmö. Deras talesman sympatiserar följdriktigt med terrorstämplade Hamas i Gaza.

Det är ingen oskyldig ståndpunkt - den gör livet svårare att leva i Malmö för många, inte bara judar. Men det är svenska media omedvetna om, det verkar nästan som de köper Hamas version av konflikten rakt av. Fixeringen på Gaza är total och andra konflikter ignoreras. IiS skriver:

"Man hör inte talas om alla blodiga sunniräder eller blodiga shiiträder i Irak [...] Afghanistan [...] Pakistan [...] Men de enda “blodiga räder” TT kan komma på är när Israel försvarar sig förstås. Denna särbehandling kallas antisemitism enligt EU:s definition."

.. läs vidare:

Malmö stad sålde en stor centralt belägen tomt till personerna bakom källarmoskén

6 kommentarer:

Knute sa...

Gudarna vete vad imamer och muslimska ledare predikar i moskéerna under fredagsbönen.

Belgien ska få en ny statsminister, socialdemokraten Ello Di Rupo, som tillika är homosexuell.

Genast kom ett brev som inleds med standardformuläret "I Allahs namn" och fortsätter "En homosexuell kan inte bli statsminister i en framtida islamisk stat som Belgien. Syndaren och bögen Di Rupo skall dö för det vita svärdet."

http://hodja.wordpress.com/2010/08/08/den-som-sar-skal-h%C3%B8ste/

Crille sa...

Lars Vilks inser i alla fall att något inte står rätt till i predikningarna i moskén på fredagarna, för varje fredag efter predikan får han mångdubbelt med mordhot mot "vanliga" dagar.

Kan ingen wallraffa i moskéerna en tid för att se vad som egentligen sägs?

Här kommer ytterligare ett sätt att sprida information om Internets ocensurerade nyheter. OBS! Detta dokument är uppdaterat idag. Det handlar om hur man sprider info via mejl till alla sina vänner, och hur man gör det utan att outa om man inte vill det. Ett färdigt brev finns att kopiera och klistra in:

http://www.box.net/shared/hze15nhyiz

Knute sa...

Myndigheter stänger Hamburg-moské. Gruppen bakom moskén rekryterar jihadkrigare.

http://snaphanen.dk/2010/08/09/myndigheder-lukker-hamborg-moske/

Skulle inte förvåna om det också blir nödvändigt i Malmö någon gång i framtiden. Så varför överhuvudtaget bygga den där jihad-moskén?

Knute sa...

Saudi Columnist: ‘There Is No Islam without Jihad’

http://gatesofvienna.blogspot.com/2003/01/news-feed-20100808.html#54494

Knute sa...

En polisman berättar:

"Flera gånger i veckan åker jag hem till våra äldre och svaga som blivit utsatta för smutsiga åldringsbrott (där någon tränger sig in i lägenheten och lurar/misshandlar den gamla tills de får alla värdesakerna) och ber om ett signalement på vem som begått detta hemska övergrepp. Varje gång beskrivs gärningsmannen som invandrare från en speciell folkgrupp. Inte en enda gång under hela min poliskarriär har jag fått gärningsmännen beskriven som Svensk.

Detsamma gäller de tusentals personrånen där vår barn och svaga blir hotade och rånade på gator och torg, 95 procent av de hundratals gärningsmän jag fått beskrivna för mig anges av den utsatte vara invandrare.

Det är enkelt att slänga sig med ord som personrån och sen inte reflektera vad det faktiskt innebär. För mig och mina kollegor är det tydligt men jag ska försöka förklara. Dessa smutsiga brott begås nästan uteslutande av invandrare. Det karaktäriseras av en total avsaknad för respekt för mänskligt liv. Jag sitter mitt emot en gammal människa med skräcken i ögonen efter att ha blivit attackerad i sitt eget hem – den enda trygga vrå de hade kvar. Full med blåmärken och vittnandes om de knivhot de just fått utstå och den förnedring de känt när de inte kunnat freda sig."

http://politisktinkorrekt.info/2010/08/09/polis-och-sverigedemokrat

Tony sa...

Ja, det vita/goda svärdet. Ett svärd som kapar huvuden och med det förlåter?

Läs,

http://megaluno.blogspot.com/2009/02/ett-av-muhammads-svard.html

Skicka en kommentar