tisdag 10 augusti 2010

SD behöver inte bli tuvan som stjälper blockpolitiken

De falska sossarna säger att de inte vill ha något med Sverigedemokraterna att göra, men eftersom makten är viktigast för Sahlin skulle hon säkert inte dra sig för att regera med deras hjälp. I synnerhet som SD egentligen inte är ett särskilt borgerligt parti i frågor som gäller välfärd och ekonomi.

Men så var det invandringen. Sossarna är ju extrema invandringsentusiaster eftersom de vet att de muslimska invandrarna röstar rött och grönt. Nu vill S tillråga på allt tvinga kommuner att ta emot invandrare! Farväl till kommunalt självstyre i S(t)ahlinismens Sverige.

SD vill ha minskad invandring, mer pengar till pensionärerna och hårdare tag mot brottsligheten, ganska blygsamma krav som inte skulle vara omöjliga att tillmötesgå för borgerliga partier, i den mån de längre är borgerliga - de flesta människor är ju impregnerade med marxism från tv och skola, så är det inte underligt att alla politiker från vänster till höger är det, ja i ännu högre grad än verklighetens folk.

I värdefrågor är SD opåverkade av Marx och Muhammed, så varför inte låta dem stötta en borgerlig minoritetsregering, ungefär som i Danmark och nu senast i Holland.

Att välja Miljöpartiet som partner är inget bra alternativ för borgarna, med tanke på vad som döljer sig bakom Maria Wetterstrands välpolerade fasad...

7 kommentarer:

Jacobssons tankar sa...

Blir väl en röd-grön regering i så fall, då Jimmy bland annat inbjudit just trojkan på budget överläggningar. Och en återgång till socialism i riksdagshuset betackar jag mig för. Varför ska vi låta socialisterna få förstöra mera av vårt samhälle och ta ifrån oss den lilla frihet vi trots allt har. Vi klarar oss utan SD och den röd-gröna trojkan, och med lite tur kommer Alliansen att ha så pass många röster att dom klarar sig.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Invällningen har ökat sedan Alliansen tog över jämfört med Den Fetes regemente. Tänker rösta på SD och hur det sedan blir får vi väl se efter den 20:e september.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Guds Basun, hur faen tänker du? KD är halal och musse-kramare så det stänker om det. Moderaterna vill bygga många moskéer, baby! Glöm aldrig det. Liberlalerna vill ha helt öppna gränser och Mååd anser att all utveckling kommit utifrån.

Sen å andra sidan är det andra blocket inte så mycket bättre. Måna Muslim hatar allt genuint svenskt och premierar Mohammed framför Svenne. Miljömupparna har inte alla hästarna i stallet och med dom i en regering blir det ett totalitärt samhälle. Kommunisterna har ställt till det nog dom senaste 40 åren utan att ens ha suttit med i nån regering så där är övriga kommentarer överflödiga.

Samtliga 349 landsförrädare måste bytas ut.

Jacobssons tankar sa...

Hur jag tänker? Jag tänker som så att ett SD i riksdagen gör ingen skillnad vad gäller politik i allmänhet och invandringspolitik i synnerhet. De etablerade partierna kommer att fullständigt skita i vad SD säger. Och jag står för att SD ligger närmare den röd-gröna trojkan i sin politik än vad de gör Alliansen. Så vi kommer att få, med ett SD inträde i riksdagen, fyra mer eller mindre socialistiska partier, samt fyra borgerliga. Och förresten, SD vill ju behålla de invandrare som finns i Sverige i dag, detta måste ju inkludera, pedofiler, våldtäktsmän, våldsförbrytare samt rånare och mördare.

Knute sa...

Jo, det du basunerar ut stämmer nog ganska bra, men trots allt, titta lite närmare på SD:s ledning så ser du ett antal präktiga personer som verkar bra mycket pålitligare än de flesta andra politiker.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag håller inte alls med. För det första kommer SD inte in med 4% som undersökningarna säger men snarare runt 12%. För det andra tror jag precis som Stig-Björn Ljunggren att 2-3 partier kommer försvinna. Därför kommer SD att bli vågmästare. Envisas dom då ändå med att inte samarbeta så kommer vi få nyval och SD kommer bli ännu större. Så för all del, fortsätt du att rösta på massinvandringsfanatikerna.

Knute sa...

FINLAND Stödet för det finska invandringskritiska partiet Sannfinländarna är nu rekordhögt. Partiet som är emot EU och kallar sig ”Ett arbetarparti utan socialism” fick hela 10,1 procent i YLE:s julimätning och hoppas nu kunna tredubbla sina idag fem riksdagsmandat.

http://feedproxy.google.com/~r/PolitisktInkorrekt/~3/1IYhH4675H4/

Skicka en kommentar