lördag 21 augusti 2010

Alla de stora världsreligionerna är fredliga utom islam, som är en krigarreligion

För att fira inledningen till Ramadan upprepade president Obama sitt famösa tal förra sommaren i Kairo och kom med följande uttalande:

"Här i USA är Ramadan en påminnelse om att Islam alltid har varit en del av Amerika, och att amerikanska muslimer har kommit med extraordinära bidrag till vårt land."

Det fanns inga muslimer med ombord på Mayflower. Det fanns ytterst få muslimer bland slavarna som kom från Afrika. Muslimerna var slavhandlarna.

Thomas Jefferson, upphovsmannen till den amerikanska självständighetsdeklarationen och med tiden president, förstod det där och skrev att enligt deras profets lagar som stod i Koranen var det muslimernas plikt att kriga mot de otrogna och ta dem som slavar.

Amerikanska fartyg kapades av nordafrikanska pirater och Thomas Jefferson bad Spanien, Portugal, Neapel, Danmark, Sverige och Frankrike att ingå i en koalition med Amerika för att förmå Barbarstaterna att upphöra med deras kriminella angrepp på liv, frihet och internationell handel. "Det kommer att ge oss respekt," sade han. "Och respekt är ekonomins säkerhetsvakt."

Barbarbarfrågan gjorde en stark centralregering nödvändig som kunde bygga och upprätthålla en stark flotta, vilket satte sin prägel på den amerikanska konstitutionen. Så Obama valde uppenbarligen sina ord med omsorg. Visst spelade muslimerna en extraordinär roll för USA, men inte på det sätt han vill få oss att tro.

Läs mer om arabernas vita slavhandel här >>

3 kommentarer:

Anonym sa...

Intressant inlägg, bra blogg..0)

Knute sa...

Tack !!!

VX sa...

Är ju bara att hålla med. Man skulle kunna tro att amerikanerna har fått sig en pk-svensk till president så mycket korkade & ohistoriska idiotier han kastar ur sig.

Nå, förhoppningsvis (och ganska troligen) ryker han vid nästa val.

Skicka en kommentar