onsdag 11 augusti 2010

Araber fejkade gravar för att kapa åt sig mark i Jerusalem

En arabisk gravplats har de senaste dagarna vuxit in i en judisk park. De israeliska myndigheterna upptäckte att det låg gravstenar direkt på marken och fraktade bort dem.

Genast ett ramaskri i världen, inte minst i svenska media som bara är intresserade av att framställa Israel i så dålig dager som möjligt. Eller snarare hänvisade till nyheter/propagandalögner från TT, Tidningarnas/Talibanernas Telegrambyrå. Undrar vad det är för skumma typer som jobbar där. Det verkar som TT är en underavdelning till palarabernas PR-byrå.

"Inte ens ett lårben ligger under stenarna, långt mindre ett huvud. Det är enbart ett försök att stjäla mark," skriver ha-Navi he-Hadash.

Läs vidare: Ska vi verkligen ge Israel skulden för de problem som palestinierna har?

10 kommentarer:

Jerka sa...

Som vanligt försöker muslimerna utnyttja västvärlden nyttiga idioter till att skapa positiv opinion för alla gräsligheter som muslimer ställer till med.
Har vi fått för mycket information om allt djävulskap som utförs i profetens namn, så att vi har blivit vaccinerade mot nya intryck?
En långsiktig strategi för att befria Europa från muslimer, är vad som behövs för att vi inte ska hamna på samma usla nivå som arabiska/muslimska länder./

Jerka

Anonym sa...

Med "araber" förmodar jag att du menar palestinier, alltså landets ursprungsbefolkning.
Palestinierna har ALDRIG "kapat åt" sig mark, Palestina tillhör och har alltid tillhört dem.
Deras mark har européer, amerikaner och människor med diverse andra nationaliteter, endast med den judiska trostillhörigheten som gemensam nämnare, "kapat åt sig" med våld !

Knute sa...

Anonym, inse att du är ett okunnigt offer för palestina-arabisk mytbildning.

I Jerusalem har det alltid bott judar, utom en kort tid för 2000 år sedan då romarna tvingade bort dem.

Under den turkiska tiden var landet glesbefolkat med beduiner på landet och faktiskt en hel del judar i städerna.

Under slutet av 1800-talet satte den judiska återinvandringen från Europa och arabiska länder igång.

Faktum är att många araber började vandra in i Palestina under 1900-talet till följd av den judiska invandringen. Judarna var driftiga och skaffade arbetstillfällen.

Det egendomliga är att under den brittiska tiden var det judarna som kallades för palestinier. När staten Israel bildades blev namnet ledigt.

Anonym sa...

Knute, jag är palestinier själv, jag är född i Palestina, och båda mina föräldrars familjer har fötts, levt och begravts i Palestina i otaliga generationer tillbaka !
Så jag vet säkert betydligt mer om palestinier än du !
Förövrigt är det numera bevisat, med hjälp av gen-forskning, att större delen av det palestinska folket härstammar frå de hebreer som blev kvar i Palestina efter år 70 e.kr.
Och det är bl.a. judiska vetenskapsmänn som t.ex Tsvi Misinai som har bevisat detta...så någon "palestinsk/arabisk mytbildning" kan du absolut inte använda som bortförklaring...
se bl.a.

http://www.nowpublic.com/culture/tsvi-misinai-interview-most-israeli-ara...

M.V.H.
Palestinian

Knute sa...

Palestinian, tack för kommentaren! Jag försökte faktiskt uttrycka mig nyanserat och skrev att många araber (naturligtvis inte alla) invandrade under 1900-talet. Utan tvivel är det så som du skriver "att större delen av det palestinska folket härstammar från de hebreer som blev kvar i Palestina efter år 70 e.kr."

Och större delen av dem var kristna fram till islams uppdykande på 600-talet. Fortfarande finns det kristna kvar, men den muslimska radikaliseringen har medfört att det numera bor fler i Argentina än i hemlandet.

Anonym sa...

Begreppet palestinier som det används idag uppfanns 1964 då PLO bildades. Allt prat om palestinier som ursprungsbefolkning, etc är totalt påhittat trams. Araberna får vackert finna sig i att flytta, Jordanien är t.ex. ett underbart land med diktatur, förtryck och andra normala arabiska trevligheter. Där hör dessa araber som kallar sig palestinier hemma. Israel är en modern västerländsk stat som inte har plats för araber med deras intoleranta, medeltida och ruttna idévärld!

Naivtive sa...

Det tål att upprepas, Fram till 1948 var även en jude palestinier.

Namnet Palestina var romarnas påhitt för att djävlas med judarna. Och det fungerar fortfarande, bra practical joke.

samantha sa...

"King Tut,buried with a donkey,he's my favorite honkey,King Tut.."

Anonym sa...

wow.. nyanserat blogginlägg. det märks att du tänkt mycket och länge på den här konflikten och verkligen satt dig in i alla inblandades situation. vilken otrolig förståelse du har för hur världen och det svenska samhället fungerar! jag uppskattar även de sofistikerat utformade kommentarer som ramar in detta under till mänsklig förståelse och förstår att du ägnat tid till att välja ut de inlägg som bäst accentuerar din grundlöst utformade åsikt. hoppas inte din rädsla för araber håller dig sömnlös om nätterna. kram.

Knute sa...

Tack för din löjliga kommentar.

Skicka en kommentar