onsdag 11 augusti 2010

Mona Sahlins "hemliga" strategi inför valetAtt Mona Sahlin värvar "pålitliga" kändisar som hyllar partiet i TV är inte särskilt hemligt, så har det varit hela tiden. Sveriges Televisions journalister är ju till 95 procent pålitligt rödgröna. Ett exempel är partiledardebatterna, där Reinfeldt avbryts medan Sahlin får tala till punkt.

I Europaunionen bor 480 miljoner människor men vi får inte veta något om vad som händer här, medan vi får veta allt om vad som händer i arabvärlden. Sen ska det utvärderas i tusentals timmar i debattprogram om arabnyheter av experter som får bra betalt av skattemedel för att göra propaganda för islamiseringen.

Thore skriver: Varför lägger jag min röst på SD? Jag läste i Sossarnas manifest om detta:

"En aktiv politisk kamp för frihet, jämlikhet och solidaritet är kärnan i socialdemokratin, för oss är det också bästa sättet att omsätta Koranens budskap från ord till handling."

Kolla själv här: Manifest för muslimska socialdemokrater

Sedan vill jag framföra den andra sanningen som en bilaga till detta vad som då kommer att hända i Sverige. Följande hände i söndags den 9 augusti 2010. Läs och begrunda och ha i åtanke ovanstående:

Talibanerna piskar och skjuter gravid

Mona Sahlins hemliga strategi inför valet:Mona Sahlin var först ut i Halal-TV, Mona Sahlin har sagt att hon ser Hamas som en förebild, Mona Sahlin var på Fatahs kongress som hyllade självmordsbombare, osv. Efter valet i höst riskerar vi att få ett evigt socialdemokratiskt regeringsinnehav på grund av det ökande antalet väljare med bakgrund i muslimska länder.

Läs vidare:
Ett invandringskritiskt parti i riksdagen hade inte varit fel

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är absolut inte sosse, men begriper inte riktigt vad vi ska reagera på i den citerade texten ovan.

Om man vill attrahera människor av vilken religion som helst är det väl ett smart drag att utgå från just deras heliga skrift när man förklarar sitt eget partis ståndpunkt.

Det finns mycket att kritisera sossarna för - dock inte detta.

Knute sa...

Är det inte helt uppenbart att "frihet, jämlikhet och solidaritet" är raka motsatsen till Koranens budskap?

Crille sa...

Folk som inte reagerar på det ovanstående lever i lycklig okunskap om vad det egentligen står i Koranen. Det är långt ifrån en "vanlig" bibel.

Istället är det en bok fylld av hat och uppmaningar till krigshandlingar och dylikt. Men det fattar och vet inte folk, därav deras totalt oförstående synpunkter när man påpekar ovanstående.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

En anonym kommentar invänder mot att jag skrev
"Ett exempel är partiledardebatterna, där Reinfeldt avbryts medan Sahlin får tala till punkt."

Jag publicerade inte kommentaren därför att den var oförskämd i tonen. Detsamma kan man säga om programledarnas attityd mot Reinfeldt. Möjligt att Sahlin blev lika ofta avbruten, men även om programledarna försöker dölja sina sympatier och antipatier så nog märks de.

Självklart är inte alla reportrarna kommunister eller sossar eller miljöpartister; bara sisådär 90 procent. De spelar bara opartiska, och knappt det.

Skicka en kommentar