onsdag 18 augusti 2010

LO vill hellre ha "allsång mot högern"

Man är tydligen bara välkommen att uppträda för LO om man röstar på "rätt" parti:

- Man undrar hur LO skulle reagera om någon av deras medlemmar blev uppsagd från sitt arbete för att han eller hon röstade på ett visst parti, säger sångerskan Linda Bengtzing som avbokades från LO:s familjedag sedan hon uppträtt för centerpartister.

LO gillar inte heller att Maud Olofsson ska ha med henne på allsångsturné i början av september (låter säkert bättre än Anders Lundins allsång på Skansen.)

Bengtzing begär nog lite för mycket förståelse. Men alla LO-medlemmar är inte vänstervridna, tvärtom, och alla svenska trubadurer är inte vänstertalibaner som Mikael Wiehe, han som gett sig den på att sjunga bort regeringen. För vänstermänniskor verkar allt vara politik och nåde den som avviker från den rätta läran. ... läs vidare >>

4 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Om Bruce Springsteen hade råkat bo i Sverige så är jag inte så säker på att han hade röstat på Måna Muslim för det. Kanske i hennes egna våta drömmar men det är väl också allt.

MS sa...

Jag vet inte om just detta är något att uppröras över. Linda Bengtzing pratar om männikosvärde m m. Något överdrivet enligt mig. Detta är en valrörelse och det är klart att LO inte vill att dom artister dom bokar sedan dyker upp hos motståndaren. Dom vill självklart stoltsera med att dom har "kultureliten" på sin sida och det borde Frk Bengtzing förstå.

Att sedan vänstermänniskor anser sig har åsiktsmonopol på allt mellan himmel och jord i kraft att dom tillhör den "rätta" läran är en helt annan historia.

Knute sa...

Instämmer, jag ändrade titeln till "LO vill hellre ha allsång mot "högern", för att det ska framgå.

Mvh Knute

Knute sa...

SVT vill ersätta programledaren för Allsång på Skansen – Anders Lundin – med en kvinna.

SVT sparka två populära pianister för att de är män. TV-bolaget vill ha kvinnor istället. Det rör sig om Putte Nelsson och Stefan Gunnarsson från succéprogrammet ”Så ska det låta”.

http://genusnytt.wordpress.com/2010/08/19/vara-man-skal-for-uppsagning/

Skicka en kommentar