måndag 2 augusti 2010

Halalgris i säcken

Tidningar och TV är väldigt tysta om vad som döljer sig bakom Maria Wetterstrands välpolerade fasad. Men här är det Miljöparti som de "borgerliga" vill samarbeta med om SD blir vågmästare i riksdagen:

I miljöpartiet har vi att göra med rutinerade extremister som kommit på att deras parti och islam har samma gröna färg. Det gäller inte bara riksdagsman Kaplan som var med på Ship to Gaza, utan även Ruwaida, Gahrton och Fridolin, den senare påtänkt som språkrör när Wetterstrand avgår nästa år. Väljarna köper alltså grisen i säcken om de röstar på henne.

Lösningen på världens miljöproblem enligt Miljöpartiet:Läs mer om Miljöpartiets quislingar

4 kommentarer:

Silverriksdalers sa...

Personligen anser jag att det finns fler världsfrånvända flummare och rena knäppgökar i Miljöpartiet än i VPK och då är det illa. Ta bara en man som Gahrton som kom undan att köra rattfull http://www.sydsvenskan.se/sverige/article312497/Gahrton-friad-fran-rattfylleri.html

Vänsterpartiet vet man var man har, officiellt vill de straffa "de rika", inofficiellt vill de hänga överklassen i närmaste lyktstolpe. Miljöpartiet kan hitta på precis vad som helst, de har inga spärrar. Helt otroligt att de ligger runt 10 % i opinionsmätningarna. Vet verkligen majoriteten av deras väljare vad de röstar på?

Kolla in några satiriska valaffischer om Miljöpartiet:
http://valaffisch.se/wordpress/2010/07/12/miljopartiet-och-medeltiden/
http://valaffisch.se/wordpress/2010/06/16/mehmet-kaplan-miljopartiet/
http://valaffisch.se/wordpress/2010/06/29/miljopartiet-om-cykling/

Knute sa...

Lite utanför ämnet, men jag kan inte låta bli att citera:

"Nå, MP och V vann alltså tävlingen i vem som vågade gå längst för att tillmötesgå de könsupptagna kravbebisarnas allt orimligare anspråk. Gissa hur? Alltså om du inte redan har hört det så kommer du inte att tro det: De ifrågasatte artonårsgränsen för könsbyte!"

http://murslev.blogspot.com/2010/08/barn-och-kon.html

Ed sa...

Jag måste säga att jag blev otroligt förvånad att det finns någon svensk som har insett detta!(Miljöpartiet - islam relation).Helt fantastiskt! Visst är det så! Mehmet Kaplan är fd ordförande för Sveriges Unga Muslimer.Han är en fundamentalist muslim och kommer från Turkiet.Han är slug som en räv.Dessvärre är det inte bara Vänster, Miljöpartiet, Liberaller och Socialdemokrater som gynnar muslimer.Moderaterna har inte mindre än 4 riksdagsledamoter som är muslimer.Det är en mycket skrämmande utveckling som pågår i hela Västvärlden.Islam är verkligen på frammarsch!Jag skulle gärna rösta på det enda partiet som är öppet mot islam (Sd). Men tyvär är de också emot kristna invandrare.De få kristna, som muslimerna ännu inte hunnit ta livet av i Turkiet och Mellanöstern, har tagit sin tillfylkt i Väst, men Väst behandlar de som vilka andra invandrare som helt.(undantag är Tyskland), tyskarna har faktisk tagit emot de förföljda kristna ett bra tag nu.

Knute sa...

Här är det Miljöparti som de "borgerliga" vill samarbeta med om SD blir vågmästare:

“Vi tror inte på konstlade gränser, utan har en vision om fri in- och utvandring, där människor har rätt att bosätta sig och verka var helst de önskar.Vi accepterar inte att den rika världen sätter upp höga murar mot dem som tvingats fly.

Vi vill att Sverige går före internationellt genom att lägga fram en plan för att på sikt införa fri invandring. Vi vill att Genèvekonventionen tillämpas på ett bredare sätt så att även natur- och miljökatastrofer samt krig räknas in som skäl för asyl.
Detta ska kompletteras med en generös flyktingmottagning. Sverige är ett land där våra egna invånare tidigare har tvingats fly för att söka lycka och förutsättningar för ett värdigt liv på annat håll. Det är därför inte rimligt att Sverige idag förvägrar andra människor den möjligheten.”

http://www.mp.se/templates/mct_177.aspx?number=176421

http://www.uriasposten.net/?p=16574

Skicka en kommentar