torsdag 26 augusti 2010

För riksdagspartierna är våldtäktsvågen redan över

Något de sju riksdagspartierna ogärna diskuterar är orsakerna till våldet i samhället. Därför att då måste de identifiera problemet.

Varför är så många brottsoffer obenägna att anmäla? Av rädsla för repressalier. För att rättsväsendet ömmar mer för brottslingarna än offren. Det verkar vara en desperat lögn från makthavarna att bortförklara våldtäktsvågen med att offren blivit mer benägna att anmäla. En kommentar av MS:

Att anmälningsfrekvensen ökar tror jag inte en sekund på av flera skäl. Många med insyn säger tvärtom att mörkertalet är enormt. Många kvinnor orkar/vågar inte anmäla då dom kanske känner gärningsmannen eller så orkar dom inte gå igenom en rättegång. Att det inte tjänar någonting och att dom bara vill händelsen bakom sig. Det är inget ovanligt numera att kvinnor som blivit våldtagna inte bara behöver gå igenom det trauma som själva övergreppet innebär. Många gruppvåldtäkter filmas med mobilkameror och filmerna skickas runt. En dubbel kränkning m a o. Det är inte heller ovanligt att kvinnorna blir förnedrade av gärningsmannens släkt och vänner som sitter med under rättegången. I dom på senaste tiden mest uppmärksammade fallen av grova grupp- och överfallsvåldtäkterna så har samtliga åtalade utländsk bakgrund. Allt detta rapporteras i media och det är fullt förståeligt att utsatta kvinnor inte vill gå igenom detta. Då är det enklare att inte anmäla alls.

Om din teori stämmer så skulle även denna påstådda ökade anmälningsfrekvens då på ett mirakulöst sätt sammanfalla med en stor invandring av män vars kvinnosyn lämnar mycket övrigt att önska. Inte ens du kan väl inte förneka att kvinnors situation i t ex MENA-länder i många fall är rent ut sagt bedrövlig? Varför skulle då dessa män förvandlas till anhängare av jämställdhet och kvinnofrid bara för att dom sätter fötterna på svensk mark? I Oslo så hade 100% av dom som gripits för serievåldtäkter av utländsk bakgrund. I London är den siffran 97%.

Jag anser att kvinnors rätt att röra sig fritt ute på gator och torg utan att attackeras av en eller flera män går före den för vissa obehagliga sanningen att alla som kommer hit inte har ett gott uppsåt och när det gäller grova sexualbrott så ÄR vissa invandrargrupper överrepresenterade. Det faktum att även svenska män begår övergrepp är inget försvar för att inte ta denna oroväckande utveckling på allvar.3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill bara tacka för en klar beskrivning av läget.
Jag håller med dig.

En invandrare som röstade på sossarna i 40 år!

Klartexten sa...

Bra inlägg! Instämmer helt!

Knute sa...

Om vi lyfter blicken från mannen i busken och tittar på våldtäkt i stort så blir mönstret rätt tydligt vad än kvinnorörelsen säger. Våldtäktsmannen är i väldigt liten grad vem som helst.

Det visar juristen Ann-Christine Hjelm, som på uppdrag av Brottsoffermyndigheten granskat grova brottmål i Svea hovrätt. Hon fann att 85 procent av alla våldtäktsdömda i Svea Hovrätt var födda utomlands eller barn till utlandsfödda.

http://www.dn.se/ledare/signerat/en-riktig-valdtaktsman-1.407102

http://telegrafvagen.blogspot.com/2010/08/pm-till-gudrun-schyman-i-ett-aktuellt.html

http://swedewatch.blogspot.com/2010/08/standigt-dessa-halmdockor.html

Skicka en kommentar