torsdag 19 augusti 2010

Ask och Reinfeldt kränker Emilssons lagstadgade yttrandefrihet

Bilden visar den bosniska nazimuslimska flaggan när den arabiske stormuftin Amin Al Husseini var Hitlers allierade.

Statsminister Fredrik Reinfeldt krävde tillsammans med MP:s Peter Eriksson åtgärder av integrationsminister Nyamko Sabuni (FP) för att kväsa hennes anställde tjänsteman Henrik Emilsson som jämfört islam med nazism på sin blogg: "Vad är det som skulle göra islam mindre förvirrande eller ont än andra ideologier som kommunism eller nazism". Så denne unge hjälte blev omplacerad och hamnade i en skrubb någonstans på departementet.

Också justitieminister Beatrice Ask attackerar Sabuni och antyder att Henrik Emilsson gjort sig skyldig till hets mot folkgrupp. När blev ideologin islam en folkgrupp? Inte ens muslimer är en folkgrupp, även om de flesta av dem här i Sverige tillhör folkgruppen araber.

Etablissemanget är så rädda för militant islam att de bryter mot FN:s förklaring om de mänskliga rättigheter. Emilsson har rätt att ge uttryck för sina åsikter utan att drabbas av repressalier. Åsiktsfrihet var en grundläggande rättighet i Sverige, men inte nu längre.

Etablissemangets idol är ju president Obama, så följsamheten för Fredens Religion™ är egentligen inte förvånande. Enligt islamisk lag är Obama muslim eftersom hans far var det. "En gång muslim, alltid muslim." Vilket förklarar varför han vill att det ska byggas en moské där World Trade Center låg.

4 kommentarer:

Knute sa...

Angående en otrevlig avvisad kommentar, hur många gånger ska man behöva förklara att det inte är hets mot folkgrupp att kritisera radikala muslimers agerande?

Knute sa...

Sabuni: "Vi som uppmärksammat hedersrelaterat förtryck har anklagats för rasism, men tvångsäktenskap förekommer i Sverige. Därför presenterade regeringen nyligen en ny strategi för att förhindra att unga blir gifta mot sin vilja."

http://norran.se/val2010/opinion/article1079086.ece

Anonym sa...

Här är en bra artikel som belyser ämnet:

http://www.skrivkonst.net/2010/08/19/islamic-nazism-det-ar-skandalen-reinfeldt/

Amlitz

Knute sa...

"Man börjar inse hur hela Europa vek sig inför nazisterna för ca 75 år sedan."

http://israelisverige.info/?p=1309

Skicka en kommentar