söndag 29 augusti 2010

På tal om hackade hemsidor: EXPO:s snokande värre än FRA:s?

Sverige är en socialistdiktatur med demokratisk chokladglasyr. Först råkade Sverigedemokraterna ut för att deras hemsida blev attackerad så de den var stängd i flera dagar, sedan backade TV4 och ville inte visa deras valfilm. Vilken hetsjakt!

Även sossarnas och Expos hemsidor blev hackade, om inte lika allvarligt.

Expo är namnet på den med Säpo konkurrerande spionorganisation som har avlöst sossarnas Informationsbyrå som Sveriges Stasi. Expo har koll på alla 349 som sitter i riksdagen, vad de betalar för räkningar och andra banktransaktioner, vilka de talar med i telefon och vilka som viker ut sig på nätet.

Det är till och med möjligt att vänsterextrema Expo har infiltrerat Säpo. Om det är på det viset är det verkligen fara på färde eftersom Expo numera ser som sin huvuduppgift, inte att bekämpa rasism utan så kallad "islamofobi", vilket i praktiken innebär att beskydda islam från kritik. Ett exempel är vänsterflygelns skrik över att integrationsminister Sabuni beordrat Säpo att spana på muslimer. Tur att hon är svart, annars hade hon blivit beskylld för rasism.

Om riksdagsmännen är utsatta för påtryckningar och utpressning, vad ska vi ha dem till? Vad ska vi med en stat till, om den inte kan skydda oss från terrorism? För att inte tala om vardagsterrorismen, t ex de dagliga skolbränderna...

Expo måste granskas!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Finns bara ett sätt. Förbjud expo och sätt medarbetarna i fängelse!

MS sa...

"Sverige är en socialistdiktatur med demokratisk chokladglasyr".

En lysande beskrivning på vår s k demokarti.

Berit sa...

Nyheten om hur TV4 behandlar Sverigedemokraterna har nått världspressen.

International Civil Liberties Alliance finns filmen med engelsk text och man kallar Sverige en Potemkin-demokrati.

Skicka en kommentar