tisdag 24 augusti 2010

För att demokratin ska behålla sin trovärdighet och hållbarhet...

... är sverigedemokraterna vår tids garanti. Men de borgerliga politikerna smider planer om att hålla dem utanför allt inflytande om de kommer in i riksdagen.

Med miljöpartiet i en borgerlig regering skulle det lilla partiet sverigedemokraterna erbjuda den enda oppositionen, eftersom de borgerliga partierna blir dömda till att föra sossepolitik för evinnerliga tider.

MS kommenterar:

Jag tror att den strategin är dömd att misslyckas. Väljarna skulle inte tillåta detta fiffel och skulle istället premiera SD eller något annat parti som skulle bildas som motvikt. Vi borgerliga väljare vill inte att Alliansen ska bedriva en sossepolitik och dom som röstar på dom röd-gröna vill inte se Alliansen vid makten.

Det är väl bättre att SD får visa vad dom går för istället för att sätta demokratin ur spel. Är dom det enfrågeparti som alla hävdar så kommer det snart att märkas och det kommer att straffas sig i valet 2014. Att försöka hålla dom ute mot väljarnas vilja kommer bara att gynna SD. Dom styrande är verkligen idioter.

läs vidare >>

0 kommentarer:

Skicka en kommentar