lördag 21 augusti 2010

Tills välfärdsstaten skiljer oss åtAlla vill flytta till Sverige, visar en global undersökning. Det glädjer säkert det svenska Miljöpartiet, som "inte tror på konstlade gränser, utan har en vision om fri in- och utvandring, där människor har rätt att bosätta sig och verka var helst de önskar."

Det talas om att Miljöpartiet skulle kunna byta sida och ingå i en borgerlig regering. Det vore inte tillrådligt. Miljöpartiet vill nämligen tvinga på medborgarna ett par obehagliga läror. Dels har flera av deras ledande företrädare bevisligen kopplingar till organisationer i Mellanöstern, dels företräder de en människofientlig ekologisk religion.

Trots sin extremism har miljöpartiet placerat sig i mitten och kan få ett förödande inflytande efter valet om de rödgröna vinner, eller om de borgerliga slutar vara borgerliga och hellre samarbetar med dem än med sverigedemokraterna. Miljöpartiet tittar inte på prislappen, miljö och invandring får kosta vad det kosta vill.

Sverige har höga skatter och stor offentlig sektor, då borde vi väl ha världens bästa välfärd? Vilket politiskt block de än tillhör, om man pressar politiker från de sju riksdagspartierna så kan de inte annat än svara ja på den frågan. Det är ju de som har haft ansvaret för att landet med världens bästa utgångsläge efter andra världskriget visserligen har bränt det mesta krutet, men ändå klarar sig ganska bra ekonomiskt.

De har har bara nästan rätt. Vi HADE välfärd så det räckte och blev över, men med asyl- och anhöriginvandringen har det kommit något som förskönande kallas "utanförskap"...

Video: ett ensamkommande "flyktingbarn" i Fagersta6 kommentarer:

Utlanddsvensk sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Tänk att vissa inte fattar att de måste uttrycka sig hövligt om kommentaren ska bli publicerad...

Utlandssvensken upplever Sverige som en utopi i positiv bemärkelse. Ja, och därför har landet blivit världens största socialbyrå. Det rör sig om tiotusentals, kanske hundratusentals människor med permanent uppehållstillstånd som får socialbidrag, sjukpenning, förtidspension eller pension och tillbringar större tiden i sina hemländer.

Pappan sa...

Man får vad man betalar för. Vi betalar bortemot hundra miljarder per år i invandringsrelaterade kostnader. Inte konstigt då att vi får en lång kö hit.

Knute sa...

Fra mine egne rejser i Sverige i forbindelse med min kommende bog om Sverige i dag mærker jeg, hvordan Sverige fra engang at have været et kulturelt og socialt sammenhængende land med et forholdsvist homogent folk, i løbet af den seneste generation har forvandlet sig til et ekstremernes land. Og at ekstremerne kommer op til overfladen med et tempo som aldrig før, så alle kan sidde ved Øresund og følge med fra første parket.

Mikael Jalving

http://www.newsmill.se/artikel/2010/08/17/kolumnist-ved-jyllands-posten-sverige-er-fordomsfuld-og-besat-af-racister

Knute sa...

Videotips från http://politisktinkorrekt.info/2010/08/21/raphael-annu-ett-flyktingbarn/

Knute sa...

Båda blockens viktigaste fråga i valet till landstingen är att ge illegala invandrare (så kallade papperslösa) som befinner sig i Sverige olagligt, rätt till gratis sjukvård.

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2010/august/ett-journalistiskt-svek.html

Skicka en kommentar