måndag 11 januari 2010

Stockkonservativ imam lämnar centerpartiet

Det är oroande om det är integrationsfientliga islamister i stället för "vanliga" muslimer som besitter viktiga positioner i politiken. Sådana som imam Mahmoud Aldebe vid Stockholmsmoskén på Södermalm, vars mål är att islamisera muslimerna genom att klä kvinnorna i burka och införa sharialagar. Aldebe ville ställa upp i riksdagsvalet för centerpartiet men lämnar nu partiet.

Läs mer: Vad är "muslimska" & "islamska" värderingar Aldebe?

4 kommentarer:

Bengt i huvudstaden sa...

Orsaken till Mahmouds avhopp från sin kandidatur är att ledande personer inom Centerpartiet anser att han har en ”bristande demokratisyn”. I dokumentären ”Slaget om muslimerna” anklagades han för att vara en islamist som vill ge islam en politisk roll i Sverige.

Ja, sent ska syndaren vakna (i det här fallet de ledande centerpartisterna). Här får alla vänner av demokratin och det öppna samhället ännu en gång tacka SVT och Evin Rubar för de politiskt obekväma avslöjandena i dokumentären.

Samtidigt visar den här händelsen ännu en gång på den stora naiviteten och okunskapen om islams verkliga väsen. Om partiledniingen hade satt sig in det minsta i Koranens och islams destruktiva budskap hade Mahmoud Aldebe inte ens kommit i närheten av en kandidatur till riksdagen.

Lika typisk är Mahmouds krystade motivering till sitt avhopp:
”Jag diskrimineras för att jag har islamiska värderingar”.
Ledningen för Centerpartiet har upptäckt att hans värderingar står i konflikt med ett öppet och demokratiskt samhälle. När han inte får tillgång till riksdagen som plattform för att bryta sönder det svenska samhället med hjälp av islam - då klagar han på ”diskriminering”!

Uppenbarligen verkar han helt ovetande om hur Koranen och ”profeten” Muhammed predikar allt från diskriminering och förföljelse till kvinnomisshandel, våld och mord för icke-muslimerna, de ”otrogna”.

För att använda ett Jesus-citat: Mahmoud silar mygg och sväljer kameler i den här frågan. Man kan också med starkt fog påstå att han kastar sten i glashus. Han är blind för vad Koranen och islam faktiskt lär.

Numera får ord som ”diskriminering” och ”islamofobi” läggas till den växande listan med grovt missbrukade och missuppfatade ord. Och där ingår sedan tidigare även ”kränkt”.

När ska andra etablerade partier - som bland andra Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet - vakna och reagera mot deras egna nomineringar av islamister?

Sanct Clemens sa...

Tydligen så finns inte sharialagarna med på centerns partiprogram än, men snart...
måna muslim med flera är ju redan övertygade om de demokratiska värdena i sharian så snart kommer det främlingsfientliga och odemokratiska centerpartiet att buntas ihop med Sverige-demokraterna och nsf...

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Vad jag vet så är Aldebes hustru fortfarande med i Centern så dom har fotrfarande en islamistisk trojansk häst.

Anonym sa...

För några år sedan stod Mahmoud Aldebe med fradga i munnen och KRÄVDE att sharialagar infördes i Sverige. Strax därpå besöker Mona Sahlin mosken iförd huvudduk. Några fler tips tips Mona om du vill ragga fler extrema röster: Livets Ord, Nynasiterna, Hells Angels osv. Du verkar ju inte ha några skrupler i din strävan efter makt.

Skicka en kommentar