lördag 30 januari 2010

Afghanistan: män kämpar med sin sexuella identitet

Malalai Kakar var vice befälhavare för polisen i Kandahar. Hon var tuff och tvekade inte att skipa omedelbar rättvisa. Vid ett tillfälle slog hon en man som hon upptäckte hade hållit sin hustru i kedjor i sin källare. År 2008 dödades Kakar och hennes 18-årige son av två talibaner på en motorcykel som sköt dem.

Vilket sorgligt gäng av fegisar och loosers. Talibanerna är rädda för kvinnor, det är därför de stänger in dem i burkor, och till och med dödar dem. Spränger flickskolor med mera. Men Afghanistans kvinnor kommer att segra till slut. Världen går under om vi inte håller oss till det kvinnliga. Vörda mödrarna som vårdar och skyddar.

Det skulle vara intressant att veta vilken kvinnosyn flyktingarna till vårt land bär med sig, de flesta är ju män. Är de talibaner, eller på flykt från talibaner? Människosmuggling omsätter miljarder kronor per år i Sverige.

En rapport avslöjar det bisarra samspel en amerikansk militär läkare och hennes kollegor har haft med afghanska män i provinsen Kandahar.

I ett fall hade en grupp lokala tolkar skaffat sig anal gonorré, men vägrade att tro att de hade kunnat få det sexuellt - "eftersom de inte var homosexuella".

Tydligen tolkar männen det islamiska förbudet mot homosexualitet som att det betyder att de inte kan "älska" en annan man - men det betyder inte att de inte kan använda män för "sexuell njutning".

Den amerikanska arméns läkare berättade också att hon och hennes kollegor var tvungna att förklara för en lokal man, hur han gör sin hustru gravid.

När man förklarade för honom vad som var nödvändigt, reagerade han med avsky och frågade: "Hur kan man få lust att vara med en kvinna som Gud har förklarat oren, när man kan vara med en man som är ren? Det är säkert fel."

Rapporten avslöjade också en otrevlig sedvänja där äldre "män med status" hade unga pojkar till hands för sexuella relationer. En av landets favorituttryck är enligt rapporten "kvinnor är till för barn, pojkar för nöjes skull".

I rapporten konstateras att det utbredda homosexuella beteendet beror på flera faktorer, bland annat "strikt separation av kvinnor i samhället” och "oöverkomliga" kostnader för äktenskap.

I Sverige har man på senare tid hört om sexuella nätverk, där män gått ihop i för att förmedla sexuella kontakter eller gemensamt köpa sex. Bland annat var en polischef medlem. "Sexuella nätverk skapar tillhörighet", säger en sexbrottsforskare. Ännu ett sorgligt gäng av fegisar och loosers.

FOX News, Socialisme og Dhimmikrati

Anale selvmordsbombere: bomber gömda i kroppen kommer att bli en stor utmaning.

Australiskt program avslöjar hur afghanska rikemän och krigsherrar håller tusentals afghanska pojkar som sexslavar. Barnen dödas brutalt om de inte lyder.

5 kommentarer:

Anonym sa...

1. Man är oskyldig till motsatsen bevisats.

2. Polisen har idag på em gått ut med att
det inte finns nåt nätverk utan att man
anser att fd polischefen utreds ensam
som ev gärningsperson.

Naivtive sa...

Man är skyldig till ett brott i den stund man har begått det. Domstolen är till för att bedömma om bevis finns för att lagföra någon för det. En skyldig människa blir inte oskyldig och brottet ogjort bara för att brottet inte går att bevisa. I mina ögon i alla fall.

LP sa...

Har inte den sk "straighta" homon ofta frodats i kulturer där kvinnor och män levt åtskiljda? Jag tror tex att detta var vanligt i det gamla grekland och även i Turkiet ända in i våra dagar.

Jag ser detta som en naurlig reaktion på ett onaturligt kulturmönster. Om inga kvinnor finns i de offentliga "manliga" sammanhangen, och i vissa kulturer inte ens i de privata utom då det gäller det allra innersta familjelivet, då är det väl inte så konstigt om det uppstår sexuella frustration.
Kanske är det också så att kulturer som dyrkar mannen och mer eller mindre ser kvinnan som en äggkläckningsmaskin och ett hembiträde, kan odla fram homoerotiska tendenser.

Om det inte vore för att deras beteende drabbade andra, så skulle jag tycka synd om alla dessa svaga män som måste tukta kvinnorna som vore de boskap. Deras mognad stannar kvar på en infantil pojknivå hela livet och självklart är detta inte positivt för kulturen som helhet.

Ann-Marie sa...

LP ; med din sista kommentar har du verkligen slagit huvudet på spiken! Hittat pudelns kärna och allt vad det nu heter....

Johannes Forsblom sa...

Det är omoraliskt av Carl Bildt att tala om för de svenska soldaterna att de ska dö i en kamp om president Obama gör verklighet av att dra tillbaka de amerikanska trupperna från Afghanistan innan nästa val.

Den främsta regeln för att utkämpa ett krig är att vinna det, men jag misstänker att det inte är Obamas avsikt. Vilket naturligtvis kommer att påverka den svenska styrkan i Afghanistan. Jag är rädd för att Obama kommer att dra tillbaka alla amerikanska trupper så snart som möjligt. Men vad kommer då att hända med det svenska engagemanget?

Själv tycker jag att vi måste ha en tidsram på minst 50 år för Afghanistan. Liksom var fallet med Tyskland efter det andra världskriget.

Du kan läsa mer om detta i min artikel "Krig och fred enligt Carl Bildt" på min blogg här:

http://darenpagatan.blogspot.com/2010/05/krig-och-fred-enlig-carl-bildt.html

Skicka en kommentar