fredag 22 januari 2010

Minareterna är våra bajonetter, sa Erdogan

Malmö får ännu en stor moské med minaret... och Storbritannien höjer terrorberedskapen. Läs vidare här >>

3 kommentarer:

Knute sa...

Ett par minaret-kommentarer:

Robin Shadowes: "De flesta rock-festivaler varar väl 3-4 dagar per år. Brölandet i minareterna är dessvärre inte lika tidsbegränsat, utan har man väl råkat ut för det så är det bara att gilla läget eller flytta, tills det kommer upp en ny minaret på den nya orten o s v."

World traveller: "Här utanför campen har de fått nya högtalarsystem för 40.000 Pund till 4 minareter. Mycket sömn blir det inte nu längre. Klockan 5 varje morgon börjar idioterna yla."

Knute sa...

Anwar Awlaki, ledare för ”al-Qaida på Arabiska halvön”, i essän ”44 sätt att stödja jihad”:

”Hatet mot otrogna är ett centralt element i vår militära tro. Alla muslimer måste personligen delta i jihad. Alla muslimer måste hålla sig i fysisk trim och träna med eldvapen för att förbereda sig för slagfältet.”

http://www.dn.se/nyheter/varlden/jemenitisk-imam-manar-till-terrordad-1.1031369

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Kommer inte ihåg om Sweden Rock Festival i Blekinge varar 3, 4 eller 5 dagar men det spelar ingen större roll. Eftersom den är profilerad på hård-rock så tycker ju en del att det är lite väl högljutt emellanåt men samtidigt så inser dom ju att det bidrar till turismen i en liten ort som Norje Boke och några ynka sommardagar går fort förbi. En annan anledning till att dom verkar ha blivit accepterade t o m bland dom lite äldre är det faktum att trots att många är långhåriga och tatuerade så har det visat sig att de allra flesta är väldigt trevliga människor något man inte ens med bästa välvilja kan säga om muslimerna.

Skicka en kommentar