lördag 30 januari 2010

Bilbränder på kyrkogårdJihad i Frankrike, 217.055 bilbränder på fem år. Över 30 judiska gravstenar skändade med hakkors och “Juden Raus” på Auschwitz-dagen i Strasbourg. Paris: judevänlig imam fördriven.

Det kan bli larm och stängda grindar på Östra kyrkogården i Göteborg, efter bilbränder och vandalisering. Stulna bilar parkerades och tändes på ovanför gravar.

Snaphanen: "Skändning av kristna gravar. Fenomenet är inte nytt. Svensk journalistik slår över varje gång i en dans på glödande kol och skärvor av glas. Här skall inte tydas eller tänkas ängsliga tankar, men det är svårt att hindra människor från att begå mindre tankeförbrytelser:

Arabiska tonårsgäng trakasserar kyrkogårdspersonal i Malmö. Mer: Flera brandhärdar på Östra kyrkogården i Malmö, Vandaler välte 40 gravstenar i Malmö, Hemmagjorda bomber exploderade vid Östra Kyrkogården, Inkastade flaskor låg bakom smäll på kyrkogård, Hemmagjorda bomber oroar polisen."

Document.no: "Handlingarna verkar vara medvetet kränkande, och har därmed ett kulturellt element som är svårt att ignorera. I svenska tidningar tiger man med sådant, även om läsarna mycket väl kan se det.

När man placerar en stulen bil på toppen av en grav och tänder på, är det för att sända ett budskap. När man stjäl allt av värde från gravarna, visar man att man inte respekterar gravfriden. Den dödes fred är annars en universellt hämning. Genom att bryta den visar man ett förakt för svenskarna, levande som döda.

Muslimer i Sverige kräver egna begravningsplatser. Man kan föreställa sig uppståndelsen om det var deras gravar som var kränktes på samma sätt. Denna dubbla standard kommunicerar tidningarna till läsarna med sin menlösa täckning av Östra kyrkogården."

EUSSR's tidtabell uppdaterad: "När muslimerna börjar närma sig 10 % av befolkningen ökar laglösheten som ett sätt att klaga över deras villkor (bilbränder). Alla åtgärder som kränker islam kommer att leda till uppror och hot (Muhammed-karikatyrerna)."

0 kommentarer:

Skicka en kommentar