lördag 16 januari 2010

En snöboll i rullning

Obama kastar sig in i senatsvalet i Massachusetts för att stoppa republikanernas kandidat Brown. Om denne vinner blir hans röst tungan på vågskålen. Det kan vara folkets chans att stoppa den vansinniga sjukvårdsreformen. En snöboll kommer i rullning.

Personkulten av Obama har nu resulterat i en musikal, "Hope - the Obama musical story". Budskapet om "hopp" och "förändring" kan verka innehållslöst men handlar om socialism. När regeringen styr systemet från vilket vården levereras, kommer den att kontrollera alla aspekter av varje invånares liv.

Berit skriver i en kommentar:

"Rätten till liv betyder inte att vi har rätt att begära att andra ska tvingas till att hålla oss levande mot sin vilja. Om det verkligen funnes en sådan rätt skulle du och jag och alla andra som inte är fattiga ägna hela vårt liv åt att hålla levande en oändlig mängd utarmade människor över hela världen.
Det kommer alltid att finnas människor som dör därför att de inte har tillgång till vård som kanske finns någon annanstans än där de befinner sig.
En regering har inte möjligheten att tillgodose alla med obegränsad sjukvård utan måste införa ransoneringar och begränsningar.
Framtida forskning avstannar eftersom det inte finns initiativ och kommer att ses som ett hot mot regeringens budget.
Uppmuntra i stället privat vård och konkurrensen gör att vården för alla förbättras.
Det är inte amerikanska folket som vill ha nationell, förstatligad sjukvård. Det är Obama och demokraterna som driver det. Inte för att förbättra vården utan för att få fullständig makt över en stor och viktig del i människors liv."

Läs mer: "Hopp och Förändring"

0 kommentarer:

Skicka en kommentar