fredag 15 januari 2010

Propagandacentralen Sveriges television

Bilden hämtad här

TV-reklam ska lyfta fram Bibeln, meddelar Dagen. Det är nya regler som gör att man får visa budskap av det här slaget i svenska tv. Normalt sett får till exempel bibelversar inte visas i reklam, men inför valet i höst öppnas det för politisk reklam. Och då även religiös.

Det verkar trevligt, vi måste slå vakt om våra värderingar och vårt kulturarv. Bra med en motvikt mot de vänstervridna TV-journalisternas hjärntvätt.

Men jag hoppas att SVT:s halal-hippies och islamister inte läser det här, och än mindre att saudiska oljemiljardärer gör det, för de kanske kan få idéer om att göra TV-reklam och pracka på tittarna en sockrad, förskönad och förljugen version av Koranen.

Det står faktiskt saker i den som är direkt lagstridiga och människofientliga. Att muslimernas heliga bok Koranen uppmanar till våld går inte att förneka, och det är solklart att uppvigling till våld är olagligt.

Koranen polisanmäld

I virkeligheden ulovlig!

3 kommentarer:

MS sa...

Jag tycker inte att Tv ska sända religiös reklam i princip. Även om jag tycker att vårt samhälle ska bygga på en kristen grundsyn så anser jag att ens religion är en privatsak och ska behandlas som en sådan. Precis som du skriver så riskerar man att öka toleransen för Islam hos dom mer oupplysta i samhället. Dom kan se detta som en legitimering av Islam. Det kanske låter som ett "von oben"-uttalande men man ska inte överskatta alla väljare. Det finns en skrämmande okunskap hos många svenskar.

Unknown sa...

Det här är inmgenting annat än ytterligare ett led i att Islamisera Sverige.

Man tar Bibeln och kristendomen som förevändning att öka propagandan för Islam.

Islam måste förbjudas i Sverige, och då inte bara halva koranen, eftersom den ju är en del av resten.

Eftersom Islam inte går att förena med demokrati så kan vi inte ha någon enda form av Islam i det här landet. Det här blogginlägget visar med text och videor hur omöjligt det är att integrera Islam med västvärlden:

http://demokratbloggen.wordpress.com/2009/12/29/kan-vi-lita-pa-muslimerna/

Anonym sa...

Det stora problemet är att politisk reklam ska få visas.
Sveriges största medier är redan förcensurerade propagandamaskiner som är till för att programmera folket till att acceptera den förslavande globaliseringen.
Fundera kring hur det ser ut då multinationella företag styr vilka politiska budskap du ska matas med.

I USA tog man nyligen bort reglerna för hur mycket politisk reklam företag får visa i TV, så nu kan t ex oljebolagen sprida sin propaganda utan begränsningar för att få väljarna att rösta på "rätt" kandidat. Dygnet runt om de så vill.
http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/johann-hari/johann-hari-this-corruption-in-washington-is-smothering-americas-future-1882349.html

Nog för att Bilderberg Group ändå äger de två populäraste kandidaterna i varje val men dessa nya regler gör det ännu enklare för dem att filtrera bort oönskade presidentkandidater.
Förresten så är både Reinfeldt och Sahlin också Bilderbergare, så låt bli att rösta på något av blocken om ni vill att era barn och barnbarn ska leva i en fri värld.

Skicka en kommentar