fredag 22 januari 2010

Människosyn

Sverigedemokraterna har seglat upp som ett alternativ till Kristdemokraterna. Läs vidare >>

2 kommentarer:

Bengt i huvudstaden sa...

Abd al Haqq Kielan verkar häpnadsväckande okunnig och/eller naiv i den här intervjun i Dagen. Han tycks inte alls vara medveten om de gigantiska skillnaderna mellan kristendomen och islam. Den stora frågan är om han gör det här utspelet av omtanke om KD eller av rädsla för det öppet islamkritiska partiet Sverigedemokraterna.

Själv gissar jag på det sistnämnda. Just SD är det enda politiska parti som hittills vågat sig på att kritisera Koranens och islams människofientliga budskap. Och lika väntat som "amen" i kyrkan har medieetablissemanget och de gamla partierna dömt ut SD som "främlingsfientligt" och "rasistiskt".

Koranens och islams "profet" Muhammeds budskap innebär grönt ljus för diskriminering, trakasserier, förföljelse, våld och till och med mord på icke-muslimer- de "otrogna". Det är bara att läsa Koranen innantill för den så fortfarande betvivlar den saken.

Kristendom och islam är lika förenligt som eld och vatten. Lika omöjlig måste därför kombinationen KD och islam vara. Å andra sidan var det ju ganska länge sedan som KD i praktiken lämnade kristendomen och de kristna värderingarna därhän - allt i den politiska korrekthetens och moderna anpassningens namn.

Knute sa...

Instämmer till 100 procent!

Skicka en kommentar