torsdag 14 januari 2010

En ensam röst i öknen


Liksom föregående inlägg syftar detta till att vara ett motgift mot den giftiga rapporteringen om Israel i den svenska offentligheten.

Sheikh Prof. Abdul Hadi Palazzi är ledare för den italienska muslimska församlingen och en frispråkig kritiker av islamisk fanatism och terrorism.

"Den springande punkten i vad Palazzi har att säga är att Israel existerar av 'gudomlig rätt' inte bara enligt Bibeln, utan också enligt Koranen. Han konstaterar att det är tydligt i Koranen (Sura 5:21) att Gud gav landet Israel till Israels Barn och beordrade dem att bosätta sig där. Dessutom är det förutspått att före våra dagars slut kommer Gud att bringa Israels barn tillbaka till landet de äger, samla in dem från olika länder och nationer (Sura 17:104).

Som muslim som accepterar detta löfte i Koranen, har Palazzi inga problem med judisk suveränitet över hela landet Israel – inklusive Jerusalem och Tempelberget."

Från The Jerusalem Post. Översättning Israel i Sverige, som skriver:

"... det existerar inte EN ENDA muslimsk stat där andra muslimer är välkomna på samma sätt som judar är välkomna till lilla Israel ... lilla Israel kunde absorbera flera judiska flyktingar från Arabvärlden än de arabiska flyktingar som uppstod vid arabernas anfall mot Israel – dessa vårdas väl av UNRWA och växer i antal så det knakar, i stället för att absorberas av den enorma Arabvärlden. Ett stort antal av dessa sitter bland andra palestinaaraber i läger i Fatahland och Hamastan utan att få bli normala människor med FN:s normala mänskliga rättigheter, Abbas får den ena miljarden efter den andra för – tja, betala löner och pensioner till sina säkerhetsstyrkor, men inte en krona för att absorbera dessa flyktingar."


0 kommentarer:

Skicka en kommentar