fredag 3 oktober 2008

Proglamledare på SVT propagerar för hemska sharia-lagar

"TV-ETIK. För några år sedan hade tv-programmet “Existens” i Sveriges Television ett inslag från Nigeria om fallet med Amina Laval som dömdes till att stenas till döds enligt islamiska sharialagar för att hon hade fött ett barn utan att vara gift. Hon blev senare frikänd.

Efter inslaget uttalade den muslimska juristen Cherin Awad på klingande svenska sitt stöd för dödsdomen och att Guds lagar står över människors lagar. Med tanke på detta islamistiska uttalande ser jag det som väldigt provocerande att hon ska vara programledare för “HALAL-TV”, som börjar sändas i det licensfinansierade Sveriges Television."

Muslimska Friskolan

Det blir alltså inte enbart lite pittoresk multikulti utan äkta halal både till namn och innehåll. Islamisterna har uppenbarligen lyckats infiltrera Sveriges Television, med saudiska pengar eller med stark övertalningsförmåga eller med båda delarna. Något måste göras åt SVT!

2 kommentarer:

Anonym sa...

SVT har mixtrat med programarkiven och tagit bort Cherin Awads uttalande om sharia. Jag var själv inne på SVT hemsida igår och läste vad hon sade, men idag är detta borttaget. Undrar om det är vanligt att SVT censurerar på detta sätt. Mycket otäckt. Fri television, knappast. Mer finns att läsa här:
http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2008/10/muslimsk-programledare-om-poliser.html

/Tobias

Anonym sa...

jag hoppas sverige öppnar sinna ögon förstår att islam är en farlig sekt man ser i sverige idag hur dom daltar med muslimerna jag tror sverige inte vet vad dom håller på, med. vilka onda makter det finns bakom islam, islam är från djävulen. om folk bara visste vad det står i koranen jag har själv undersökt jag säger bara sjukt. farligt.ex. Upplever ni uppror från kvinnornas sida2, ska ni först tala till dem, sedan (får ni använda negativa uppmuntringar som att) överge dem i sängen, sedan får ni (som sista alternativ) slå dem.
(Surah 4:34;.."Muhammed frågade några kvinnor, 'Är inte en kvinnas vittnesmål jämförbart med hälften av en mans?' Kvinnorna sade, 'ja', Han sade, 'Detta beror på att kvinnor är mentalt efterblivna.'"...(Källhänvisning: Bukhari vol.7:132)Alla som lämnar islam ska mördas.vad tycker ni?

Skicka en kommentar