söndag 12 oktober 2008

Österrike

Jörg Haider har omkommit i en bilolycka. Han var guvernör i Kärnten och ledare för BZÖ, Förbundet för Österrikes framtid.

Haider förlorade kontrollen över sin bil då han blev omkörd av en annan bil. Han körde av vägen och bilen rullade runt flera gånger. Ett politiskt attentat? Det skulle vara intressant att veta vem som körde den andra bilen.

Läs mer >>

3 kommentarer:

Anonym sa...

140 km/tim och 1,8 promille. Man kan bara tacka en högre makt för att såna där omdömeslösa drägg kör ihjäl sig själva innan de kör ihjäl någon annan.

A. sa...

instämmer med ovanstående kommentator. faktumet att han faktiskt VAR rattfull, precis som jag misstänkte, gör ju att man direkt kan avfärda honom som den hjärndöda idiot han faktiskt är. kör man ihjäl sig på fyllan får man fanimej skylla sig själv.

From Sweden with Grief sa...

annahita, kan du vårda ditt språk är du välkommen att skriva. Vi måste tydligen blockera kommentarerna här och det är beklagligt eftersom det är roligt med en blogg där kommentarerna kan fungera, det blir en levande och bra debatt av det. Men hellre det än att behöva läsa aggressiva, småskurna kommentarer!

anonym, ja, det var verkligen trist att läsa hur omdömeslös han var. Samtidigt skönt att veta att han inte dödades av sina motståndare. Det politiska våldet är inte acceptabelt, liksom annat våld.

Skicka en kommentar