söndag 12 oktober 2008

Samhällsförfall och muslimsk vulgärkultur

Sexuella trakasserier och gruppvåldtäkter bör inte beskyddas av någon slags missförstådd "religionsfrihet". Om våra medier vågade avslöja att hederskultur och islam ligger bakom skulle det möjligen gå att göra något åt problemet.

Över huvud taget är mediers anonymisering av kriminella egendomlig, det förekommer till och med att man "pixlar" bilder av brottslingar så att de får ljusare hud. Och "Svensk dödad i Irak" som överskrift när det handlade om en arabisk jihadkrigare med svenskt medborgarskap.

Från den danska bloggen Borgerlig Kritik:

"De traditionella självförsvarsmekanismer som kräver av mannen att han beskyddar kvinnan mot att våldtas av främlingar fungerar inte längre. Välfärdsstaten har tagit över mannens roll, och straffar människor som skaffar medel till effektivt självförsvar.

I detta vakuum kan den muslimske mannen som är uppfostrad i en förmodern hederskultur utöva sina mest dolda och tabubelagda begär och drifter, utan att samhället gör något effektivt för att sätta gränser. Effekten av detta kulturella självmord ser vi i broderlandet Sverige, där muslimska pojkar som tillfrågas om sina attityder till sexualitet avslöjar normer som är i fullständig konflikt med värdlandets jämställdhetspolitik.

Den folkliga muslimska vulgärkulturen är därför på konfrontationskurs med det västliga rättssamhället, men bara tiden kommer att utvisa vilken av dessa två som är starkast."

Läs det hela här.

Islams kontroversiella våldtäktslagar ger ordet ”vulgärkultur” en förvriden och pervers betydelse. Slaveri och hedersmord och våldtäkt är sedesamt och fint medan kvinnlig frigörelse är vulgärt.

Bilden visar kvinnliga anhängare av ett pakistanskt religiöst parti som håller plakat med texten "En kultur av vulgaritet är inte acceptabelt". Protestdemonstrationen som ägde rum år 2006 fördömde att Pakistans parlament beslutat att avskaffa dödsstraff för utomäktenskapligt sex och reviderat regeln om att offer måste ha fyra vittnen för att bevisa att de utsatts för våldtäkt.

Egendomligt att dessa beslöjade kvinnor stödjer något så kvinnofientligt som islamiska våldtäktslagar.

8 kommentarer:

Ibrahim sa...

Västvärldens rättsystem är baserad på Koranen. Oftast krävs vittnen (om den misstänkte inte erkänner)för att kunna döma honom. Så säger EU:s lagar.
Enligt Islam är våldtäkt naturligtvis fel, och de flesta muslimska länder har fortfarande relativt strikta lagar om våldtäkt, förutom Saudi Arabien och Iran där även offren tydligen får straff. Deras rättsystem fungerar ju inte på ett logiskt sätt.
Tycker att bilden av Islam förvrängts så pass mycket att Hitlers lögner mot judar känns som en uppvärmning på 15 minuter...

Anonym sa...

Islams hat mot judar är att jämföra med Hitlers, i det avseendet liknar Koranen Mein Kampf, som för övrigt är en best-seller i Mellanöstern.

Knute sa...

Ibrahim, så lättlurade hoppas jag att läsarna inte är att de går på ditt påstående att "Västvärldens rättsystem är baserad på Koranen".

From Sweden with Grief sa...

Så enkelt är det inte, Ibrahim. Västvärldens lagar bygger på Bibeln, Tio Guds bud, samt liberala teser om individualitet och att inte gud och hans allmakt ska styra samhällena, lite kort. Däremot finns det en del i koranen som hämtats från Gamla Testamentet, men mest handlar koranen om den syn på lag och rätt som fanns i den delen av världen och de kretsar som profeten Muhammed rörde sig i. Amerika hade möjligen upptäckts av vikingarna, men något utbyte fanns inte. Europa hade hunnit gå igenom både grekernas demokrati och romarrikets utbredning innan islam ens kom i åtanke. Bevisning, vittnen, rättsväsendet som vi känner till det idag uppstod i Grekland. Där en fri man kunde tala väl till sitt försvar, eller hade en förträdare, våra dagars advokater. Grekiska statstaterna spreds till mindre Asien ungefär 800 år före profeten Muhammeds uppenbarelser.
En gift kvinna kan inte våldtas inom islam, hon har inget rättsligt skydd i koranen, hon ska ställa upp då mannen behagar. Kvinnan anses som den som frestar männen enligt sharia och därför förtjänar kvinnor straff för att de blivit våldtagna av en man de inte är gifta med. Vissa kvinnor sitter i fängelse i 20 år för det "brottet". En icke-troende muslim får en muslim hantera som han vill och att lämna islam innebär att apostati som ska ge dödsstraff, det görs också.

Anonym sa...

Muslimers hat mot muslimer visar hur det funkar. Man måste vara "RÄTT" muslim också.

Anonym sa...

Magle
Vad bra att du kan upplysa oss om vad som står i koranen. Inte nog med det, du verkar också vara insatt i hur "Islams judehat" fungerar. Berätta mer snälla du, upplys oss...men läs på först innan du generaliserar så där vårdslöst. Okunskap är djävulens verktyg! Länge leve Tsaren!

Knute sa...

"Öppna ögonens" kommentar är näst intill obegriplig. Det är ingen generalisering att påstå att islam hatar judar. Enligt haditherna halshögg Muhammed hundratals judar på torget i Medina. Koranen innehåller ett antal verser som uppmanar till mord på judar. Mein Kampf kan ses som en uppdatering av Koranen.

From Sweden with Grief sa...

Inte ens i Sverige kan muslimer tala om mycket annat än sitt hat mot judar. Och om judar i alla obehagliga tonarter som tänkas kan. Om vi inte deltar i deras enorma kritik anses vi rädda för en stämpel ska härstamma från andra världkriget. T o m i tidningen Gringo hade man ganska så tydligt judehat som jag inte mött så öppet i någon svensk tidning. SÅ Öppna Ögonen har väldigt mycket kvar att se, ögonen kanske är nyöppnade vad vet jag!

Skicka en kommentar