lördag 18 oktober 2008

Den religiösa torktumlaren

Eftersom Broderskapsrörelsen, alltså de kristna socialdemokraterna, sedan länge beslutat sig för att fusionera med Muslimska Brödraskapet är det ingen överraskning att deras "kristna vänstermanifest" varken handlar om Jesus eller för den delen om Marx men desto mer om Mellanöstern.

Vänstermanifestet handlar också om att bekämpa "islamofobi", det ingår i Mellanösternpaketet, liksom att främja månggifte. Den sista punkten kolliderar en smula med att de även vill ha "könsneutrala" äktenskap, eftersom den muslimska varianten av polygamister brukar vara homofoba.

Jag tvivlar på att det finns några kristna kvar i Broderskapsrörelsen vid det här laget. Det borde vara uppenbart för var och en med intresse för religion att Jesus och Muhammed är två figurer med totalt motsatta moraliska värderingar. Jesus värnade om de svagas rätt, för Muhammed gällde den starkes rätt.

Inse att Socialdemokraterna numera bara har sitt namn gemensamt med det parti det en gång var. Det har blivit en sekt av folkförrädare. Vänstern slutade slåss mot fascismen och blev en del av islamofascismen i stället.De har åkt in i
den religiösa torktumlaren och kommer ut med skägg och burka.

Men jag tänker inte raka bort skägget för det...

Det verkar som många kristna är okunniga om muslimsk tro och inbillar sig att den innerst inne är en fredens religion precis som kristendomen. Man har vikt sig för islams aggressivitet och pratar hellre om samarbete än om att omvända muhammedaner.

Vända den andra kinden till behöver inte tolkas bokstavligt. Det är helt i Kristus anda att befria muslimerna från deras blodtörstiga religion som hotar med dödsstraff för avfällingar och desertörer.

Muslimska Brödraskapet arbetar tålmodigt på att öka sitt politiska inflytande i land efter land. De har insett att det är bättre att
utnyttja europeiska politikers dumhet och svaghet än att öppet angripa systemet.
- Mohamed, mitt kungadöme är inte av denna världen...
- Men mitt är!!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar