söndag 19 oktober 2008

Saudibritannien

Shahid Malik heter den nye justitieministern som utnämndes vid en rockad i den brittiska regeringen.

"We Muslims are the new Jews," påstod han för en tid sedan efter att någon hade kastat en brandbomb på hans bil på en bensinstation.

En förolämpning mot offren för förintelsen. Inbillar han sig att engelsmännen tänker bygga koncentrationsläger? Nu kan de vänta sig ännu mindre förståelse när de själva drabbas av "omvänd" rasism och hatbrott. Och mer sharia blir det förstås.

Ny immigrationsminister blev
Phil Woolas, en man som väckt vrede bland muslimer genom att säga att kusingiften ger upphov till barn med genetiska defekter. Diskussioner pågår om ett medicinskt faktum kan kallas för islamofobi.

Hodjas blog kommenterar:

"Att utnämna en relativt ärlig man till immigrationsminister samtidigt som man tar en muslim till justitieminister motsvarar väl någorlunda att ösa en dödsdömd Titanic med en tesked."

"Om människor blir arbetslösa blir frågan om invandring mycket kvistig," säger Phil Woolas till dagstidningen The Times. Han vill sätta en gräns för invandringen och följa EU:s nya riktlinjer, hur mycket dessa nu är värda i verkligheten. Folkvandringen till Europa är enorm och EU-ledarna talar med kluvna tungor. Nyligen meddelades att de vill ha hit 50 miljoner afrikaner som pensionsräddare. Inte ens finanskrisen har fått dem att tänka om.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar