lördag 4 oktober 2008

Sluta dalta med slynglarna som stör politiska möten

Sossepampen Ilmar Reepalu fanns med i den skränande folkmassa i Malmö som avbröt ett SD-möte med visslingar och spottloskor. Vad skiljer dessa vänstertalibaner från dem som bemöter brandmännen i Rosengård med spottloskor, ägg, stenar och raketer?

Till och med "borgmästaren" visar upp sig som "motdemonstrant"! Utan att skämmas! Vilket enormt grupptryck det måste vara bland de styrande i Malmö att visa upp sig på den "goda" sidan mot de "onda".

Det var bara ett par veckor sedan Reepalu var ute och demonstrerade tillsammans med AFA, Ung Vänster och allt vad de heter
(bilden). Mobbens våld kallas för socialdemokrati. Sluta dalta med slynglarna, rösta bort de tre vänsterpartierna i nästa val.

Är det okej att kasta pappmuggar och frukt på sd:arna? frågade Sydsvenskan den busvisslande Ann-Sofie Jakobsson, vänsterpartist i tekniska nämnden i Malmö. Jag fördömer det inte, svarar hon, och tror sig därmed ha lämnat ett diplomatiskt svar medan hon i själva verket avslöjar att hon tar avstånd från demokrati och yttrandefrihet.

Sverigedemokraterna är INTE rasister. Vad ligger bakom detta hat från vänstern. Ett behov av syndabockar?

Från Malmö till Köln

17 kommentarer:

Anonym sa...

Det var inget politiskt möte SD är inte demokrater de vill ju behandla folk olika beroende på sexuell läggning och härkomst....

Knute sa...

Det där har du fått om bakfoten Anonym, de vill de inte alls! Låt bli att störa deras möten och låt dem tala till punkt så kanske du fattar deras budskap bättre.

Anonym sa...

Ha, ha, ha! Bra sagt Knute! Hade de respekterat demokratin och lyssnat kanske de skulle förstå lite lite bättre. Men det är väl inte det de vill...

Anonym sa...

Läser man Sydsvenskan artikel så säger alla "motdemonstranterna" (från en vänterkommunist till någon tidningsutgivare) att "sd ljuger", men de kan tydligen aldrig berätta vad denna lögn är. Undrar hur många ABF-kurser man har behövt gå för att kunna argumentera på detta kraftfulla sätt...

Anonym sa...

Skit ska skit ha. Jobbar man mot arbetarklassen ska man vara glad att det är ägg och flaskor av plast som kastas och inte hårdare saker.

Anonym sa...

Hmm, det finns tydligen gott om puckon därute. Att bara komma på att hävda att ett möte inte kan vara politiskt bara för att man inte gillar deras åsikter... Med Anonyms resonemang kan man ju hävda att inga möten i Kina eller Burma är politiska för att det sker i diktaturer.

Anonym sa...

Dom här som skriker "rassister" och blåser i visselpipor påminner om Hitler Jugend.

From Sweden with Grief sa...

Storx, precis samma känsla har jag också. Hitlers anhängare störde politiska möten och så till den grad att de lyckades skrämma och tysta många. Givetvis trappade de upp störandet till att övergå till ett grovt övervåld på sina politiska motståndare. Jag kan inte alla detaljer runt deras sätt att agera, men vålds-och stenkastarvänstern är inte långt ifrån hitler-anhängarnas beteende.

Anonym sa...

Vänstern jublar men i slutändan är det SD som vinner röster på det här.
Återigen visar man inom vänsterrörelsen att man inte riktigt har förstått det här hur "vanligt folk" resonerar.
De högljudda ungdomarna som gillar lite action må strömma till men vad hjälper väl det, de är ju inte röstberättigade ändå.
Och när de väl blivit det så brukar värderingarna ha förändrats och det där med att slänga diverse saker som ägg o stenar känns inte lika intressant längre.

Anonym sa...

Har aldrig röstat på sd innan men efter att ha sett detta tal och dessa pajaser som står runt om så verkar det vara som att de har en mening med sin politik eftersom annars hade inte folk försökt dölja deras budska. Sd ni har min röst iallafall

Anonym sa...

Reepalu skall inte han föregå med gott ex.När skall denna man bort? SKALL SJÄLV RÖSTA SD.Har
röstat på sossarna sedan jag fick rösta är 62 år idag.Rosengård och bränder.Låt slumen brinna ner.Inte skall små barn ställa till detta.Sätt krav på att invandrare skall lära sig svenska.När inv.barn inte sköter sig skall familjen ut.Föräldrar skall lära sig svenska men dom vill inte.Vem hjälper dessa så dom får lgh barnbidrag sus pension.Rosengård Persborg fanns inte när jag växte upp.Augustenborg höll på att byggas.När kommunen sätter alla inv.på ett ställe hur tänker man då? Jag bor sedan många år i Blekinge och där jag bor börjar få samma problem.

Anonym sa...

Pöbelhopens beteende är en perfekt illustration till Sverigedemokraternas argument, men det begriper de inte själva.

Anonym sa...

Bare vent - Sverige bliver lige så racistiske som Danmark og Holland!

Anonym sa...

Magnus, word.

Knute sa...

Många lider av vanföreställningar om vad SD står för. Fick de reda på det skulle de hålla med om det mesta vad SD säger om invandringen.

From Sweden with Grief sa...

Det var ett ganska bra program om Landskrona på tv2 20.00 ikväll, där Sd framstod som vuxna och ansvarstagande och ville ha en politisk lösning. Sossarna talade bara om att invandrarna var i utanförskap som drogmissbrukare är. Vad menas med det?
En drogmissbrukare hamnar väl i utanförskap på grund av sina droger i första hand, eller?
Den svenska kulturen är ett hot mot invandrare, medan deras egen kultur är en tillgång för Sverige,,,ursäkta, men vad menas med det.
Så ska alla vara individer, vi ska alla ses som individer, men en muslim får gärna dominera sin individualitet med de religiösa normer de lever under. Blir det då inte ett samhällsproblem om vi ska leva under individer som kräver islam som lösning på de problem som de har?
Kulturen de har är kriminell i många stycken, men det får man inte tala om, det är bara den svenska kulturen som i grunden är ett hot!

Anonym sa...

I Ryssland har Putin sin undomsrörelse "Nasji", som likt Hitler Jugend terroriserar, misshandlar, trakasserar och till och med mördar oppositionella.

I Sverige heter vänsterns och sossarnas motsvarighet till "Nasji" AFA, Syndikalistiska ungdomsförbundet och ung vänster. Frågan är väl bara när de ska börja gå lika långt i sin fascism som sina ryska och tyska förebilder.

MVH Sven-Olof

Skicka en kommentar